Faydalı Otomobil Aksesuarı | Multimedya Sistemi

07-08-2022 22:28
Faydalı Otomobil Aksesuarı | Multimedya Sistemi

Faydalı Otomobil Aksesuarı

CARVOCAL BLOG

Yayın Tarihi : 07.08.2022
Girl in a jacket
 

Yapılan istatistiklere göre son zamanlarda birçok sürücünün ihtiyaç gördüğü en favori ürünlerden biri araç multimedya sistemleridir.

Günümüzde ve geçmiş zamanlarda üretilen çoğu araçlarda orjinalden rahat kullanımı olmayan fonksiyonsuz teyp modelleri mevcuttur.Gelişmiş üstün teknoloji sonucu Carvocal de aracınıza renk katmanız ve sorunlarınıza çözüm üretmeniz mümkün!

Çoğu araç modellerine uyum sağlayan Carvocal multimedya sistemleri gelişmiş teknoloji sonucu aracınızını tam teknolojik hale getirerek yolculuğunuzu keyifli bir hale getirebiliyor.


Carvocal multimedya cihazları hangi özellikleri barındırıyor?

Tam dokunmatik kapasitif ekran yapısı sayesinde araç kullanımı sırasında cihaza kolaylıkla müdahale ederek istediğiniz fonksiyonu kullanabilirsiniz.

Cihazlarımız android işletim sistemine sahiptir. Bu özellik sayesinde;

Çevrimiçi veya çevrimdışı güncel navigasyonu kullanarak en hızlı ve en kolay yoldan istediğiniz konuma gidebilirsiniz.

Bluetooth 5.0 özelliği sayesinden cihazınız ile telefonunuzun bağlantı işlemini sağlayarak seyir esnasında araç içi telefon görüşmesi yapabilir aynı zamanda yüksek kalitede müziklerinizi dinleyebilirsiniz.

Özellikle İstanbul bizi yoğun araç trafiğinin olduğu bölgelerde dar alanlarda park sorununu carvocal multimedya cihazları ile çözmeniz mümkün.
Aracınıza uygun multimedya cihazlarının montaj işlemi yapılırken aynı zamanda geri görüş kamera montaj işlemi de yapılıyor. Bu sayede aracınızla akıcı bir şekilde dar alanlarda güvenli park imkanı sağlayabilirsiniz.

Aracınızın orjinal bütün fonksiyonları aynı şekilde sabit kalarak uygulama yapılır. Direksiyon Kumandanız dahil aktif şekilde çalışır. Orjinal teyp üzerindeki gözüken bütün araç bilgilerini cihazımızda da görebilirsiniz.

Hızlı başlangıç ve kolay kullanım imkanı ile sürüş esnasında cihaza uyumlu uygulamaları kullanabilir keyifli bir sürüş elde edebilirsiniz.

Sizde aracınıza uyumlu Carvocal multimedya cihazımızı incelemek isterseniz Şimdi İncele butonuna tıklayarak tüm araç markalarına göre uyum sağlayan cihazlarımızı inceleyebilirsiniz.

BİR ÖNCEKİ BLOG YAZIMIZ

HAKKIMIZDA

Vizyonumuz, yenilikçilik ve paylaşım ruhunu ortaya koyarak, yaptığımız işlerde ticari anlayıştan daha çok hizmet anlayışını ön planda tutmaktır.

ÜRÜNLERİMİZ İLE ALAKALI BİLGİ ALMAK İSTER MİSİNİZ?

Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.