Android Multimedya Sistemi Alırken Dikkat Etmeniz Gerekenler

21-03-2020 12:03
Android Multimedya Sistemi Alırken Dikkat Etmeniz Gerekenler

Marka Seçimi :

Öncelikle kurumsal bir yapıda olmasına dikkat edin. Telefonda ki iletişimleri ve sorularınıza verdikleri cevaplar belirleyici bir kıstastır. Varsa sosyal medya hesaplarından yaptıkları işleri inceleyin.

Garanti Durumu :

Elektronik bir cihaz alırken en önemli husus cihazın garanti şartları. Bu konuda firmadan tam bilgi alın. Garanti şartlarının nasıl olduğuna, garanti süresinin ne kadar olduğundan emin olun.

Montaj Noktası :

Cihazınızı alacağınız firmanın şehrinizde montaj noktası olup olmadığını sorun. Yoksa şehrinizde montajı gerçekleştirebilecek bir uygulama noktası bulun. Günümüzde bir çok cihaz aracınız ile birebir uyumludur. Eğer el beceriniz var ise siz de montajını kendiniz yapabilirsiniz. Carvocal’ in youtube sayfasında bir çok aracın montaj videolarını izleyebilirsiniz.

Cihaz Seçimi :

Öncelikle aracınız ile birebir uyumlu (oem) cihaz olup olmadığını kontrol edin. Eğer uyumlu cihaz var ise işiniz çok kolay soket ve kasa yapıları aracınıza birebir uyumlu olduğundan, sök tak şeklinde montajı gerçekleştirilebilir. Uyumlu cihaz yoksa orijinal teyp yuvasına göre double-din ya da in-dash cihazlar seçebilirsiniz. Cihazın kutu içeriğine geri görüş kamerası dahil olup olmadığını muhakkak sorun.

Akıllı Seçenekler :

Android olup olmadığını, program yüklenip yüklenmediğini öğrenin. Teknik özellikleri detaylı bir şekilde inceleyin.

Dahili / Harici Depolama :

Cihazın USB ya da SD kart girişlerinin olup olmadığını sorun. Aracınızın orjinalinde USB girişi mevcut ise bu girişin yeni cihazınızla da çalışıp çalışmayacağına emin olun.

Medya Biçimi :

USB, SD kart ya da DVD üzerinden oynatabileceğiniz video formatlarını öğrenin. Günümüzde bile bazı cihazlarda halen 1080p video oynatılamıyor. Daha sonradan indirdiğiniz videoları convert etmekle uğraşabilirsiniz.

Amfi Girişleri :

Aracınızda ses sistemi mevcut ise ya da ilerleyen zamanlarda ses sistemi yaptırmayı düşünüyorsanız, yeni cihazınızda amfi çıkışlarının olduğundan emin olun.Bunun yanın cihazın ekolayzır üzerinden tüm frekansların ayarlanması da artı bir özelliktir.

Cihazınızı seçerken bu listeyi aklınızda bulundurun. Faydası olacaktır.

https://www.carvocal.com/ adresindedaha fazlasını görüntüleyin.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.