Volkswagen Transporter T5 Elektrikli Bagaj Sistemi

17-09-2022 08:32
Volkswagen Transporter T5 Elektrikli Bagaj Sistemi

Volkswagen Transporter T5 Elektrikli Bagaj Sistemi

CARVOCAL BLOG

Yayın Tarihi : 14.09.2022
Girl in a jacket
 

Volkswagen Transporter T5 Elektrikli Bagaj Sistemi

Elektrikli Bagaj Açma Sistemi Nedir? Akıllı diğer bir adıyla elektrikli bagaj sistemi uzaktan kumanda, direksiyon altı ve bagaj kapağındaki tuşlar ile kontrol edilebilen son derece kullanışlı bir sistemdir. Bununla birlikte sıkışmayı önleme ve hafızasına kaydedilen yüksekliği hatırlama gibi özellikleri ile hayatınızı oldukça kolaylaştırır. Kullanıcı dostu, rahat, kolay ve basit kullanımı ile aracınıza yeni bir soluk getirir. Bu yazımızda sizlere mağazamızda en çok ilgi gören Volkswagen Transporter T5 Elektrikli Bagaj Sisteminden bahsedeceğiz.

Peki modern tasarımlı bir ticari araçtan ne beklersiniz?  Yeteri kadar yükleme alanı, uygun hacim, uzun yolculuklar için konfor ve rahat yükleme için otomatik açılan bir elektrikli bagaj sistemi...Volkswagen Transporter T5 Elektrikli Bagaj Sistemi, uzaktan kumanda anahtarı da dahil olmak üzere rahat ve güvenli kullanım sağlar. Sensörler, bagaj kapağının açılması için yeterli alana sahip olup olmadığını algılar ve sıkışma önleme işlevi gerekirse kapanma işlemini hemen durdurur.

Bu yeni, akıllı ve kullanıcı dostu Volkswagen Transporter T5 Elektrikli Bagaj Sistemi, üstün akustik performans ve mükemmel bir güvenlik sağlar. Otomatik geçmeli özelliği sayesinde, bagaj kapağını elektrikle kapatmayı mümkün kılar.

İster uzaktan kumanda ile olsun isterse de sürücü kapısındaki bagaj düğmesi ile bagajınızı otomatik olarak açıp kapatabilirsiniz. Bagaj üzerine yerleştirilen düğme sayesinde bagajı otomatik olarak kapatabilirsiniz.

Sürücü koltuğunda otururken bu tuşu kullanarak akıllı/elektrikli bagaj sistemini rahatça kontrol edebilirsiniz. Akıllı bagaj sistemini, ulaşabildiğiniz yüksekliğe kadar ayarlayıp üstündeki tuşa uzun basarsanız (min:5sn) sistem hafızaya alacak ve bu yüksekliği bir sonraki sefer hatırlayacaktır. Bagaj kapanırken herhangi engele değerse otomatik olarak geri açılacak, size ya da çevrenizdekilere herhangi bir zarar vermeyecektir.

Volkswagen Transporter T5 Elektrikli Bagaj Sistemi Genel Özellikleri;

• Uzaktan Kumanda ile Kontrol
• Tek Tuşla Kolay Kullanım
• Direksiyon Altında Açma/kapama Tuşu
• Bagaj Kapağı Üzerindeki Açma/kapama Tuşu
• Yüksekliğin Kaydedilmesi
• Sesli Alarm

Carvocal olarak büyüyen iş hacmi ve hedeflerimiz doğrultusunda, bünyemizde bulunan alanında uzman teknik personellerimiz sizlere Volkswagen Transporter T5 Elektrikli Bagaj Sistemi hakkında aklınıza takılan bütün soruları titizlikle cevaplandıracaktır. Firmamız ürünün hem satış öncesinde hem de satış sonrasında desteğini devam ettirmektedir. Aracınızın şık bir görünüme kavuşması için elimizden gelenin fazlasını yapacağımıza emin olabilirsiniz. Bizlere; carvocal.com üzerinden ya da 0546 865 86 86 numaralı satış hattımız üzerinden ulaşabilirsiniz.

ÖNE ÇIKAN ÜRÜNLER

BİR ÖNCEKİ BLOG YAZIMIZ

HAKKIMIZDA

Vizyonumuz, yenilikçilik ve paylaşım ruhunu ortaya koyarak, yaptığımız işlerde ticari anlayıştan daha çok hizmet anlayışını ön planda tutmaktır.

ÜRÜNLERİMİZ İLE ALAKALI BİLGİ ALMAK İSTER MİSİNİZ?

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.