Volkswagen Passat Elektrikli Bagajınız; Konfora Açılsın!

14-08-2022 18:15
Volkswagen Passat Elektrikli Bagajınız; Konfora Açılsın!

Volkswagen Passat Elektrikli Bagajınız; Konfora Açılsın!

CARVOCAL BLOG

Yayın Tarihi : 14.08.2022
Girl in a jacket

Volkswagen Passat Elektrikli Bagajınız; Konfora Açılsın!

Elektrikli bagaj açma sistemi nedir? Elektrikli bagaj sistemi; uzaktan kumanda, direksiyon altı ve bagaj kapağındaki tuşlar ile kontrol edilebilen bir sistemdir. Bununla birlikte sıkışmayı önleme ve kaydedilen yüksekliği hatırlama gibi ek özellikleri ile hayatınızı kolaylaştırır. Kullanıcı dostu, rahat ve kolay kullanımı ile otomobilinize yeni bir soluk getirir.

Volkswagen Passat elektrikli bagaj aracınız için özel olarak tasarlanmış ve üretilmiştir. Ayrıca bagajı orijinal araç anahtarınızla kolayca çalıştırabilirsiniz. Ekstra bir kumanda kullanmanıza gerek yok. Montaj esnasında aracınızın herhangi bir yerinde delme, kablo kesme vs. gibi bir durum oluşmaz. Aracınız orijinalliğini korumaya devam eder. Hayat kurtaran Volkswagen Passat elektrikli bagaj ile yolculuklarınız artık daha konforlu! Her şeyden önce aracınız ile %100 uyum sağlar.

Gelin şimdi Volkswagen Passat elektrikli bagajın genel özelliklerine göz atalım;
• İster uzaktan kumanda ile ister sürücü kapısındaki bagaj düğmesi ile bagajınızı otomatik olarak açıp kapatma imkânınız olur.
• Vakum (Soft Close/W1) özelliği mevcuttur.
• Bagaj kapağının yüksekliği ayarlanabilmektedir.
• Bagaj kapağının içerisindeki düğme ile kolayca bagajınızı kapatabilirsiniz.
• Bagaj kapağı açılırken ve kapanırken sizi sesli komut ile uyarır.
• Volkswagen Passat elektrikli bagajınız zorlamalara ve engellere karşı kendini otomatik durdurur ve oluşabilecek sorunlara karşı kendini korur.
• Tek tuşla kolay kullanım sağlar.

Elektrikli bagaj sisteminin garantisi olurmu? Carvocal ile 24 ay garanti!

Carvocal.com dan yapacağınız Volkswagen passat elektrikli bagaj alışverişinizde 24 ay garanti sahibi olursunuz. Gönül rahatlığı ile kullanırsınız. Üstelik ürününüz aynı gün kargolanır. Volkswagen Passat elektrikli bagaj montaj desteği için aşağıdaki numaralardan ekibimize kolayca ulaşabilirsiniz.

7/24 destek hattı

Uzman personelimize her zaman aşağıdaki numaralardan ulaşabilir ve destek alabilirsiniz;
Online Destek; 0546 865 86 86
Telefon Destek; 0850 303 86 86
Teknik Destek; 0533 223 69 93

Carvocal ile tüm alışverişlerinizde güvenle ödeme sağlayabilirsiniz. Tüm ürünlerimiz üreticiden size orijinal olarak gelir. Her türlü kredi kartınıza online tek ödeme ya da online taksit imkanlarımızdan yararlanabilir

Kampanya ve indirimlerden faydalanmak istiyorsanız buraya göz atabilirsiniz.

BİR ÖNCEKİ BLOG YAZIMIZ

HAKKIMIZDA

Vizyonumuz, yenilikçilik ve paylaşım ruhunu ortaya koyarak, yaptığımız işlerde ticari anlayıştan daha çok hizmet anlayışını ön planda tutmaktır.

ÜRÜNLERİMİZ İLE ALAKALI BİLGİ ALMAK İSTER MİSİNİZ?

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.