TOYOTA COROLLA MULTİMEDYA SİSTEMİ, ‘DAHA SEZGİSEL’

05-09-2022 22:32
TOYOTA COROLLA MULTİMEDYA SİSTEMİ, ‘DAHA SEZGİSEL’

TOYOTA COROLLA MULTİMEDYA SİSTEMİ; ‘DAHA SEZGİSEL’

CARVOCAL BLOG

Yayın Tarihi : 05.09.2022
Girl in a jacket
 

TOYOTA COROLLA MULTİMEDYA SİSTEMİ; ‘DAHA SEZGİSEL’

Yeni Toyota Corolla Multimedya Sistemini gelin beraber keşfedelim: size daha da keyifli bir sürüş deneyimi sunmak için şimdi daha da gelişmiş ve sezgisel. Toyota Corolla Multimedya Sistemi gerçek zamanlı navigasyondan hızlı kamera algılamaya kadar: rahat ve stressiz bir yolculuk için ihtiyacınız olan her şeyi sunuyor. Tüm uygulamalarınızın parmaklarınızın ucunda olması için birkaç dakika içinde akıllı telefonunuzu bağlayın. Carvocal olarak multimedya sistemlerimiz sadece Toyota Corolla Multimedya Sisteminde değil bütün multimedya sistemlerinde, Apple CarPlay® ve AndroidAuto platformlarıyla mükemmel bir şekilde bütünleşir.

Önceki versiyonlara göre daha gelişmiş ve teknolojik içerik açısından zengin olan yeni Toyota Corolla Multimedya Sistemi benzersiz özellikleri ile Toyota’nıza göz kırpıyor. USB üzerinden akıllı telefon entegrasyonu işleviyle Apple CarPlay ve AndroidAuto ile uyumluluğu tam olarak kullanabilirsiniz, Navigatörü sayesinde harita güncellemesini ücretsiz indirebilirsiniz. Toyota Corolla Multimedya Sistemi her zaman mükemmel bir şekilde adım adım seyahat etmenizi sağlayacaktır. Ayrıca akıllı telefonunuzdan bağlanarak internette gezinebilirsiniz.

Toyota Corolla Multimedya Sistemi, Toyota'nın en gelişmiş bağlantı sistemine sahiptir. Akıllı Telefon Entegrasyonu sayesinde HD ekran hizmeti alarak daha keyifli bir sürüş sağlarsınız. Hem sizin için hem de yolcular için çok fazla seçenek sunmakta.

Toyota'nızla her zaman bağlantıda kalın.

Toyota Corolla Multimedya Sistemi, hız sınırlarını aşma uyarısı ve gerçek zamanlı olarak güncellenen trafik bilgileri ile basit, sezgisel ve kullanımı kolay en yeni nesil tam harita uydu navigasyon sistemi sunar. Ayrıca, daha fazla rahatlık için Google Haritalar aracılığıyla rotalar tasarlamanıza veya hedefler oluşturmanıza ve bunları doğrudan araca göndermenize olanak tanır. Şehirlerin fizyonomisi sürekli gelişiyor, bu nedenle navigasyon sistemini sürekli güncel tutmak daha fazla sürüş güvenliğini garanti ediyor. Dahası; bütün bu güncellemeler ücretsizdir.

Bluetooth bağlantısı sayesinde, uyumlu bir cep telefonunun kablosuz entegrasyonuna olanak tanır ve eller serbest iletişim sunar. Telefon arabadayken, eller serbest sistemi devreye girer. Ses araç hoparlörlerinden yayılırken telefon dokunmatik ekran sayesinde kontrol edilebilir.

İhtiyaçlarınıza en uygun multimedya sistemini bulmak için buradan göz atabilirsiniz.

ÖNE ÇIKAN ÜRÜNLER

BİR ÖNCEKİ BLOG YAZIMIZ

HAKKIMIZDA

Vizyonumuz, yenilikçilik ve paylaşım ruhunu ortaya koyarak, yaptığımız işlerde ticari anlayıştan daha çok hizmet anlayışını ön planda tutmaktır.

ÜRÜNLERİMİZ İLE ALAKALI BİLGİ ALMAK İSTER MİSİNİZ?

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.