Skoda Superb Elektrikli Bagaj Sistemi 

28-11-2022 09:07
Skoda Superb Elektrikli Bagaj Sistemi 

Skoda Superb Elektrikli Bagaj Sistemi 

CARVOCAL BLOG

Yayın Tarihi : 26.11.2022
 

Skoda Superb Elektrikli Bagaj Sistemi 

Elektrikli akıllı bagaj sistemi bulunmayan araçlarda bazı problemler yaşayabilirsiniz. Elleriniz dolu marketten çıktığınızda veya bir seyahat öncesi çanta veya valizlerinizle aracınızın bagajını açmaya çalışırsınız. Elinizdeki doluyken yüklerinizi bırakmak için bagajı açmanız gerekiyor. Tam tersi bagajı açmak için de ellerinizin boş olması gerekmektedir.

Belki de açılmış araç bagajınızın kapağı boyunuzu aşmakta kapağı kapatmakta zorlanıyorsunuz. SUV tipi araç kullananlar amortisörü sert olan araçların bagajını kapatmakta zorlanırlar. Aracın bagajını açıp kapatmak çok kolay bir iş gibi gözükebilir. Ayrıca bu durumlar gündelik hayatımızda oldukça zorlaşıyor. Artık bagajınızla ilgili sorun yaşamanıza hiç gerek kalmadı. Çünkü Skoda Superb Elektrikli Bagaj Sistemi teknolojinin en kullanışlı icatlarından biri olan bagaj problemlerini çözmüş durumda.

Skoda Superb Elektrikli Bagaj Sistemi Nasıl Çalışır?

Skoda Superb Elektrikli Bagaj Sistemi anahtardaki bir tuş sayesinde kimi modellerde araç içine yerleştirilmiş bir düğme yardımıyla çalışır. Bu teknoloji kullanımını oldukça keyifli hale getiriryor.

Bununla birlikte işiniz bittikten sonra bagaj kapağında bulunan bir düğme yardımıyla ya da anahtardaki düğmesinden otomatik olarak kapatılabiliyor. Skoda Superb Elektrikli Bagaj Sistemini carvocal.com dan opsiyonel olarak satın alabilirsiniz.

İsterseniz uzaktan kumanda kontrolü ile ya da aracınızın içine yerleştirilmiş şekilde kullanabilirsiniz. Direksiyonun altına, yerleştireceğiniz tek bir tuş ile Skoda Superb Elektrikli Bagaj Sistemini aracınıza taşıyarak faydalarından yararlanmaya başlayabilirsiniz.


Skoda Superb Elektrikli Bagaj Sisteminin Sunduğu Avantajlar
 Skoda Superb Elektrikli Bagaj Sistemi kolayca bagaj açıp kapatmakla sınırlandırmamak gerek. Otomobilinize sonradan ekleyebileceğiniz elektrikli bagaj açma sistemi sayesinde çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Örneğin akıllı bagaj sistemi ile bagajınızın kapağının açılacağı yüksekliğini ayarlayabilirsiniz.

Kodlama ile herzaman bagajınızın aynı yükseklikte açılmasını sağlayabilirsiniz. Bununla birlikte bagaj içine yerleştirilmiş tuş yardımıyla kapının ne kadar açılacağını belirleyebilirsiniz. Bu durum, tavan yüksekliği yüksek olmayan durumlarda bagaj kapağının fazla açılarak arabanızın zarar görmesini engel olan bir özelliktir.

Skoda Superb Elektrikli Bagaj Sistemi, bagaj haznesinde fazla eşya olduğunda yaşanacak sıkışma konusunda da kullanıcısını ikaz ediyor. Böylelikle farkında olmadan yaptığınız yüklemeler sonucunda eşyalarınız zarar/ziyan görmüyor.

 

BİR ÖNCEKİ BLOG YAZIMIZ

HAKKIMIZDA

Vizyonumuz, yenilikçilik ve paylaşım ruhunu ortaya koyarak, yaptığımız işlerde ticari anlayıştan daha çok hizmet anlayışını ön planda tutmaktır.

ÜRÜNLERİMİZ İLE ALAKALI BİLGİ ALMAK İSTER MİSİNİZ?

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.