Renault Taliant Android Multimedya Sistemi (2021-2022)

23-11-2022 21:22
Renault Taliant Android Multimedya Sistemi (2021-2022)

Renault Taliant Android Multimedya Sistemi (2021-2022)

CARVOCAL BLOG

Yayın Tarihi : 22.11.2022
 

Renault Taliant Android Multimedya Sistemi (2021-2022)

Klasik araba radyoları artık modası geçmiş durumda, modern araba multimedya cihazları, artan dijitalleşme ve ağ oluşturma açısından arabalarda lider bir rol üstleniyor. Yeni eğlence sistemleri, sürücü ve yolculara güçlü ses ve video hizmetleri sunuyor. Bu, özellikle uzun yolculukları kısa ve eğlenceli hale getirir. Yerleşik navigasyon cihazları sayesinde, sürücüler tanıdık olmayan şehirlerde de yollarını bulabilirler. Renault Taliant Android Multimedya Sistemi size tamda bu noktada destek olmaya aday.

Renault Taliant Android Multimedya Sistemi sadece müzik çalmakla kalmıyor, aynı zamanda video dosyalarını da çalıyor. DVD'ler, akıllı telefonlar ve USB cihazları Bluetooth aracılığıyla bağlanabilir.

Araç multimedya sisteminin, dokunmatik işlevli geniş bir ekran ve ilgili düğmeler aracılığıyla kullanımı çok kolaydır. Ek olarak, komple sistemler navigasyon için de kullanılabilir. Renault Taliant Android Multimedya Sistemi entegre GPS modülleri göz önüne alındığında, harici navigasyon cihazlarının önceden kullanılması artık gerekli değildir.

Renault Taliant Android Multimedya Sisteminde eller serbest işlevi sayesinde, sürücüler akıllı telefonlarını Bluetooth üzerinden radyoya bağlayabilir ve eller serbest görüşme yapabilir. MP3 çalarlar ve diğer uç cihazlar, USB bağlantı noktaları kullanılarak bağlanabilir. Bu şekilde, arabada kullanım olanaklarını ve ayrıca akıllı telefonlarla iletişim ve tüm rotalarda navigasyonu genişletiyor. Listelenen performans özelliklerine sahip uygun araç multimedya cihazlarının ilgili seçimi carvocal.com adresinden bulunabilirsiniz.

Entegre sürücü sayesinde Renault Taliant Android Multimedya Sistemi sadece CD'leri değil DVD'leri de okuyabilir. Aile eğlencesi için ön koltuk sırtlıklarına ek monitörler takılabilirsiniz. Ürüne buradan bakabilirsiniz.

Bu sayede çocuklar ve diğer yolcular eğlence için arabada film izleyebilir ve uzun yolculuklarda bile sıkılmazlar. Sürücünün trafiğe konsantre olabilmesi için dokunmatik ekranı kullanarak kullanımı çok kolaydır. Ek olarak, video girişleri aracılığıyla bir park kamerası bağlanabilir ve bu da aracın park edilmesini çok daha güvenli hale getirir. Ses keyfini optimize etmek istiyorsanız cihazı satın alırken amplifikatör çıkışlarının performans özelliklerini de ekleyebilirsiniz.

Entegre işletim sisteminin yardımıyla, örneğin Spotify ile bir müzik akışı hizmetinden bir çalma listesi çalma da uygulanabilir. Sesli kontrol ve pratik döner kontroller sayesinde, sürücülerin artık istenen işlevler için akıllı telefonlarını ellerine almaları gerekmiyor.

 

BİR ÖNCEKİ BLOG YAZIMIZ

HAKKIMIZDA

Vizyonumuz, yenilikçilik ve paylaşım ruhunu ortaya koyarak, yaptığımız işlerde ticari anlayıştan daha çok hizmet anlayışını ön planda tutmaktır.

ÜRÜNLERİMİZ İLE ALAKALI BİLGİ ALMAK İSTER MİSİNİZ?

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.