Renault Megane 3 Android Multimedya Sistemi Kullanıcılarına Sayısız Avantaj Sunmaya Hazır!

31-08-2022 23:56
Renault Megane 3 Android Multimedya Sistemi Kullanıcılarına Sayısız Avantaj Sunmaya Hazır!

Renault Megane 3 Android Multimedya Sistemi Kullanıcılarına Sayısız Avantaj Sunmaya Hazır!

CARVOCAL BLOG

Yayın Tarihi : 31.08.2022
Girl in a jacket
 

Renault Megane 3 Android Multimedya Sistemi Kullanıcılarına Sayısız Avantaj Sunmaya Hazır!

Carvocal.com ile Renault, kullanıcılarına sayısız avantaj sunan ve ağ bağlantılı araca giden yolu işaret eden yeni bir multimedya sistemi sunuyor. Clio, Captur, Mégane ve daha birçok modellerinde de üstün multimedya sistemi sunuyor. Yeni Renault Megane 3 Android Multimedya Sistemi, daha da basitleştirilmiş kullanımı ve net, 7 inç'e kadar dokunmatik ekranı ile oldukça etkileyicidir. Ağ bağlantılı hizmetler sayesinde müşteriler en iyi bağlantıdan yararlanır. Başka bir artı: Renault Megane 3 Android Multimedya Sistemi, yeni navigasyon ve yazılım güncellemelerinin "havadan", yani internet bağlantısı kurulur kurulmaz otomatik olarak yüklenmesini sağlar. Böylece Renault, C segmenti olarak adlandırılan segmentte araç içi bilgi-eğlence sistemi açısından öncü bir rol üstleniyor.

Renault Megane 3 Android Multimedya Sistemi, modern 4G teknolojisini kullanır ve böylece daha hızlı internet bağlantıları sağlar. Yeni bir Renault'un sürücüleri bu nedenle internette daha hızlı gezinebilir ve ayrıca birçok başka avantajdan da yararlanabilir. Çünkü entegre radyo arayüzü sayesinde tüm güncellemeler Renault Megane 3 Android Multimedya Sistemi ile ilk kez "internet" ile mümkün. Araç sahibinin endişelenmesine gerek kalmadan otomatik olarak gerçekleşir. Bu nedenle sistem her zaman günceldir. Bu hem gerekli yazılım hem de entegre navigasyon sisteminin harita materyali için olduğu kadar uygulamalar ve hizmetler için de geçerlidir. Tüm otomatik güncellemeler elbette kullanıcılar için kesinlikle şeffaftır: Renault Megane 3 Android Multimedya Sistemi, yeni bir yazılım sürümü indirilebilir olduğu anda sizi bilgilendirecektir.

Renault Megane 3 Android Multimedya Sistemi, bir akıllı telefondaki gibi basitleştirilmiş ve özellikle sezgisel kullanıcı rehberliği ile öne çıkıyor. Bu, bir navigasyon hedefi girmek veya favori uygulamanızı açmak gibi istenen işlevi çağırmak için artık daha az işlem adımının gerekli olduğu anlamına gelir. Renault'un akıllı ‘Renault Megane 3 Android Multimedya Sistemi’, ergonomisi ile hayatınızı daha da kolay ve konforlu hale getiriyor.

Renault Megane 3 Android Multimedya Sistemi sayesinde kendi cep telefonunuzla ağ kurmak çocuk oyuncağı. Sistem, Apple CarPlay ve Android Auto aracılığıyla akıllı telefon entegrasyonunu sağlar. Renault Megane 3 Android Multimedya Sistemi çevrimiçi multimedya sisteminin dokunmatik ekranı aracılığıyla doğrudan mobil cihazınızda yüklü olan çok sayıda uygulamayı kullanabilirsiniz. Örneğin, en sevdiğiniz müziğin keyfini çıkarın, en son haberlerin size okunmasını sağlayın veya arama yapmak için entegre Bluetooth arayüzünü kullanın.

Sizde daha fazla özelliğe sahip olmak ve aracınıza şık bir görünüm kazandırmak istiyorsanız iletişime buraya tıklayarak geçebilirsiniz.

ÖNE ÇIKAN ÜRÜNLER

BİR ÖNCEKİ BLOG YAZIMIZ

HAKKIMIZDA

Vizyonumuz, yenilikçilik ve paylaşım ruhunu ortaya koyarak, yaptığımız işlerde ticari anlayıştan daha çok hizmet anlayışını ön planda tutmaktır.

ÜRÜNLERİMİZ İLE ALAKALI BİLGİ ALMAK İSTER MİSİNİZ?

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.