Peugeot 3008 Ses Sistemi

06-05-2021 16:35
Peugeot 3008 Ses Sistemi

 

Carvocal' e Hoşgeldiniz.


Bugün konuğumuz Peugeot 3008. Bildiğiniz gibi 3008 araçta üst paketlerde Focal ses sistemi bir paket dahilinde geliyor. Normal paketlerinde ise standart hoparlörler mevcut.


Focal' in Peugeot ve Citroen araçlar için üretmiş olduğu PSA-165 modeli PSA grubu araçlara birebir uyumludur. Montaj esnasında herhangi bir kabloda kesme biçme ya da ayrıca kasnak kullanımına gerek yoktur. 


Focal PSA-165' in kutu içeriğinde 2 adet mid woofer ve 2 adet tweeter bulunmaktadır. Araç sahibinin isteği doğrultusunda aracın sadece ön kapılarını değiştirdik. Test videosunda da dinlediğiniz gibi orjinale göre çok temiz bir ses elde etmiş olduk.

 

 

Yapılan işlemleri aşağıda ki video da detaylı bir şekilde izleyebilirsiniz. Videonun sonunda fikir vermesi açısında test videomuzu kulaklık ile dinlemenizi tavsiye ederiz.


Araçta kullanılan tüm ürünleri ve daha bir çok farklı ses sistemi ürünlerimizi www.carvocal.com internet sitemizden detaylı bir şekilde inceleyebilir, 0546 865 86 86 numaralı telefonumuzdan detaylı bilgi alabilirsiniz.

 


IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.