Neden Araç Hoparlörlerini Değiştirmeliyiz?

02-06-2021 14:21
Neden Araç Hoparlörlerini Değiştirmeliyiz?

Araçta dinlediğiniz müziğin harika olmasını istiyorsanız, mevcut araç hoparlörlerinizi değiştirmelisiniz. Yeni araç hoparlörleriyle, daha parlak midlerin ve daha keskin tizlerin keyfini çıkaracaksınız. Ayrıca, muhtemelen müziğinizde daha önce duymadığınız ayrıntıları duyacaksınız.


Hemen hemen her araca ve sisteme uygun hoparlörler mevcuttur. Mevcut fabrikasyon hoparlörleriniz bulanık ve boğuk geliyorsa, yeni bir koaksiyel hoparlör seti, aradığınız ekstra netliği ve ayrıntıyı sağlayacaktır.


Belki de çok daha iyi bir sistem tasarlıyorsunuz. Eğer öyleyse, komponent (mid takımı) bunun bir parçası olmalıdır. Planlarınız ne olursa olsun, daha iyi hoparlörler arabanızdaki ses donanımının tam potansiyelini ortaya çıkaracaktır.


Marka hoparlörleri fabrikada takılan hoparlörlerden daha iyi yapan nedir? 


Daha iyi tasarım, daha iyi ses demektir


Araç üreticileri, yeni bir araba modeli tasarlarken her zaman harika sese sahip hoparlörleri düşünmezler, düşünmeleri gereken birçok başka konu vardır. Ancak araç ses sistemi üreticileri her zaman daha iyi ses veren hoparlörler yapmak için denemeler yapar ve sınırları zorlar. Fabrikada takılan orijinallerin yerine markalı hoparlörler taktığınızda, malzeme kalitesinin ve tasarımın yarattığı farkı duyacaksınız.


Marka hoparlörler, arabanızla birlikte gelen hoparlörlerden daha sofistike tasarımlardan üretilmiştir. Çoğu , olağanüstü ses üretimi için birden fazla bileşene (wooferlar, midler ve tweeterlara) sahiptir. . Bunların her biri, müziğinizin sesinin belirli bir bölümünü doğru bir şekilde yeniden üretmek üzere yapılmıştır – alçak frekanslar (bass) için woofer, yüksek frekanslar (tiz) için tweeterlardır.


Bu nedenle, orjinal hoparlörlerle duyulmayan ayrıntılar öne çıkar. Marka hoparlörler ayrıca, orjinal hoparlörlerde bulacağınızdan çok daha sağlam körüğe sahiptir. Bu sayede çok daha uzun ömürlü bir sisteme sahip olursunuz.


Marka hoparlörler, araç hoparlörlerinin maruz kaldığı aşırı sıcaklık ve neme dayanıklı, son teknoloji malzemelerden üretilmiştir. Bu malzemeler yalnızca dayanıklı olmakla kalmaz, aynı zamanda üstün ses performansına da sahiptir. Daha derin, daha sıkı baslar, daha net, daha keskin tizler ve hoparlörlerinizin zamana dayanacağını bilmenin verdiği güvenin tadını çıkaracaksınız.


Aracınızın ses sistemini genişletmenin ve iyileştirmenin birçok yolu vardır, ancak yeni araç hoparlörleri eklemek en etkili ve uygun fiyatlı olanlardan biridir. Yeni hoparlörlere yapılacak mütevazı bir yatırım bile, dinlediğiniz tüm sesi iyileştirecektir. Bu nedenle, hoparlörlerin ses iyileştirme planlarınızın bir parçası olduğuna emin olun. Projeniz ister büyük ister küçük olsun, daha iyi hoparlörler duyabileceğiniz bir fark yaratacaktır.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.