Mercedes Sprinter Android Multimedya Sistemi

28-11-2022 09:19
Mercedes Sprinter Android Multimedya Sistemi

Mercedes Sprinter Android Multimedya Sistemi

CARVOCAL BLOG

Yayın Tarihi : 27.11.2022
 

Mercedes Sprinter Android Multimedya Sistemi

10 ınc kapasitif ekran ve 1024 x 600 piksel çözünürlüğe sahip büyük, parlak TFT renkli ekrana sahip bilgi-eğlence sistemi genel bakışın yanı sıra basit ve sezgisel kullanım sunar. 

Mercedes Sprinter Android Multimedya Sistemi çevrimiçi multimedya sistemi, dünya çapındaki her rota için hava durumu verileri ve ek canlı trafik bilgileri ile güçlü ve kullanışlı bir navigasyon sistemine ek olarak, ses ve telefon işlevlerini de içerir ve dijital bir kullanım kılavuzuna sahiptir. Bir cep telefonu ile birlikte, mobil İnternet kullanımı bile mümkündür. 



Ek SD bellek kartı yuvasına sahip entegre DVD/CD birleşik sürücü, video oynatmanın yanı sıra MP3 ve WMA veri formatlarını da destekler. Ayrıca Mercedes Sprinter Android Multimedya Sistemi DVD değiştirici, harici cihazları bağlamak için arayüzler ve müzik ve medya dosyaları için 16GB sabit disk ile çok özel eğlencenizi dilediğiniz gibi elde edersiniz.

Eller serbest ve SMS okuma işlevlerine sahip Bluetooth arayüzü sayesinde Mercedes Sprinter Android Multimedya Sistemi, dikkat dağınıklığını en aza indirir ve sürüş sırasında güvenli ve rahat iletişim sağlar.

Mercedes Sprinter Android Multimedya Sistemi, orta konsoldaki ergonomik bir ekran aracılığıyla kontrol edilir Mercedes Sprinter Android Multimedya Sistemi, dokunmatik işlevli geniş bir ekran ve ilgili düğmeler aracılığıyla kullanımı çok kolaydır. 


Gerçekçi topografik harita gösterimi ile Mercedes Sprinter Android Multimedya Sistemine entegre edilen navigasyon sistemi ile de yukarıda bahsedilen sabit diske erişim sağlıyor. Harita materyali için fabrika teslimi 3 yıl boyunca otomatik güncelleme hizmeti sunuyor.

Mobil internet kullanımı sayesinde, çevrimiçi içeriklere daha rahat ulaşırsınız Mercedes Sprinter Android Multimedya Sistemi ile. Mercedes Sprinter Android Multimedya Sistemi halihazırda mevcut park yerlerine veya yakıt fiyatlarına navigasyon haritası entegre edilebilir. 

Android 10 işletim sistemi ile daha duyarlı bir sürüş deneyimi yaşarsınız. Ayrıca Play Store üzerinden uyumlu olan binlerce aplikasyonu indirebilir inceleyebilirsiniz. Ürünlerimiz %100 orijinal üretim olup aracınıza en uygun seçeneği bulmanıza yardımcı olacak alanında uzaman bir teknik ekibiz bulunmaktadır. Ayrıca yedek parça konusunda orijinallikten taviz vermemekteyiz.

 

BİR ÖNCEKİ BLOG YAZIMIZ

HAKKIMIZDA

Vizyonumuz, yenilikçilik ve paylaşım ruhunu ortaya koyarak, yaptığımız işlerde ticari anlayıştan daha çok hizmet anlayışını ön planda tutmaktır.

ÜRÜNLERİMİZ İLE ALAKALI BİLGİ ALMAK İSTER MİSİNİZ?

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.