Mercedes GLA W156 Kapı Ambiyans Aydınlatma

15-12-2022 01:17
Mercedes GLA W156 Kapı Ambiyans Aydınlatma

Mercedes GLA W156 Kapı Ambiyans Aydınlatma ile Daha Şık Görünüm

CARVOCAL BLOG

Yayın Tarihi : 14.12.2022
 

Mercedes GLA W156 Kapı Ambiyans Aydınlatma ile Daha Şık Görünüm

Modern ortam aydınlatma teknolojisi, sürücünün beğenisine göre karıştırılabilen/ eşleştirilebilen onlarca farklı renk ve yoğunluktan oluşur. Carvocal, yıllar geçtikçe ambiyans aydınlatma sisteminin işlevselliğini de genişleterek müşterilerine daha fazla seçenek sunuyor. Mercedes GLA W156 Kapı Ambiyans Aydınlatması bunlardan sadece biri.

Mercedes GLA W156 Kapı Ambiyans Aydınlatması, standart olarak 12 renkli LED ambiyans aydınlatmasına sahiptir. Bu sistem, yolcuları rahat bir şekilde aydınlatılmış bir ortamda çevreleyen, ön ve arka olmak üzere otomobilin her yerine yerleştirilmiş birçok küçük LED ışık diyotlarından oluşur.

Carvocal ve kullanan birçok müşteri, bu özelliklerin daha büyük bir lüks ve sakinlik duygusu sunduğunu söylüyor. Mercedes GLA W156 Kapı Ambiyans Aydınlatmasının tekno-pop gibi aydınlatıldığında kesinlikle etkileyici olduğu da bir gerçek.

Ortam aydınlatma işlevi, bugünlerde en büyük otomobil trendlerinden biri haline geldi ve üreticiler şimdiye kadarki en iyi sistemi sunmak için yarışıyor. Carvocal’de sistemi geliştirmek ve kullanıcıya daha fazla seçenek sunmak için bir hayli çalışma yürütüyor.

Ambiyans aydınlatma teknolojisi dünyasında bir sonraki adım olarak nitelendirilen Mercedes GLA W156 Kapı Ambiyans Aydınlatma sistemi aracınıza farklı bir hava katacağı kesin. Bu sistem ile diyot sayısını 247'den 263'e çıktı ve tüm diyotlar artık daha parlak, daha yapılandırılabilir bir set sunuyor.

Bu sistem aktif ortam aydınlatması olarak ta adlandırılır. Bu sistem sürücü destek sistemleri ile entegre edilmiştir, yani ortam aydınlatması artık güçlendirilebildiği için bir güvenlik özelliği olarak da hizmet vermektedir. Görsel uyarılar ve sinyaller…

Ayrıca, bu sistem iklim kontrol sistemleriyle de çalışabilir, bu nedenle sıcaklığı her değiştirdiğinizde, daha yüksek bir sıcaklık seçerseniz ışık kırmızı, daha yüksek bir sıcaklık seçerseniz mavi yanıp sönmeye başlar.

Mercedes’inize farklı bir hava kazandırmak istiyorsanız Mercedes GLA W156 Kapı Ambiyans Aydınlatma sistemi sizin için en iyi tercihlerin başında geliyor. Sistem içerisinde aşağıdaki ürünler bulunur;

Işıklı kapı ambiyans set ünitesi
Soket sokete montaj birimi
Orijinal birebir kalıp kasnağı


Daha fazla ürünlerimize göz atmak ya da Türkiye’de ilk kez Carvocal tarafından sunulan görüntülü destek birimimize buradan ulaşabilirsiniz.

BİR ÖNCEKİ BLOG YAZIMIZ

HAKKIMIZDA

Vizyonumuz, yenilikçilik ve paylaşım ruhunu ortaya koyarak, yaptığımız işlerde ticari anlayıştan daha çok hizmet anlayışını ön planda tutmaktır.

ÜRÜNLERİMİZ İLE ALAKALI BİLGİ ALMAK İSTER MİSİNİZ?

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.