Mercedes A Serisi Android Multimedya Sistemi ile Benzersiz Bir Sürüş Keyfi Yaşayın

30-08-2022 22:07
Mercedes A Serisi Android Multimedya Sistemi ile Benzersiz Bir Sürüş Keyfi Yaşayın

Mercedes A Serisi Android Multimedya Sistemi ile Benzersiz Bir Sürüş Keyfi Yaşayın

CARVOCAL BLOG

Yayın Tarihi : 28.08.2022
Girl in a jacket
 

Mercedes A Serisi Android Multimedya Sistemi ile Benzersiz Bir Sürüş Keyfi Yaşayın

Bir araba medya oynatıcısının ne olduğunu ve ne işe yaradığını öğrenmek istiyorsanız doğru yerdesiniz. Bu kılavuzda, bu ürünler hakkında bilmeniz gereken her şeyi ve satın alma sırasında değerlendirmeniz gereken özellikleri açıklayacağız. İhtiyaçlarınıza göre sizin için en uygun ürünü seçmenize yardımcı olacağız. Bugün ki yazımızda Mercedes A Serisi Android multimedya sisteminin genel özellikleri üzerinde duracağız daha çok. Çünkü benzersiz özellikleri ile orijinal yapısıyla sizlere çok güzel bir sürüş keyfi sunuyor. Mercedes A Serisi Android multimedya sisteminin genel özelliklerine bakmadan muti medya sistemini tanımaya ne dersiniz?

Araba multimedya oynatıcısı, arabanızın ön paneline, özellikle genellikle radyoyu barındıran muhafazaya kurulacak bir araçtır. Her okuyucu, modeline göre farklı şekil ve boyutlara sahip olabilir. Çok belirgin bir derinliğe sahip olabilir veya yüksek olabilir. Menüde gezinmek için yararlı bazı düğmelerin yanı sıra farklı çözünürlüklere sahip olabilen bir LCD ekrana sahiptir.

Ancak medya oynatıcılar sadece müzik dinlemek için olmayacak tatbiki de. Aslında bu cihazları, özellikle yüksek çözünürlüklü bir model ise, video veya fotoğraf çoğaltmak için kullanabileceksiniz ve daha sonra bunları navigatör olarak kullanabileceksiniz. Sadece rotayı belirleyin ve turunuzda size rehberlik edilebilir. Son olarak, medya oynatıcı bir araç kamerası işlevi görebilir. Geri görüş kamerası takarak park etme ve geri gitme aşamalarını izleyebilecek ve ekranda görüntüleyebileceksiniz.

Araç multimedya sisteminin belirgin özelliklerine değindikten sonra gelelim Mercedes A Serisi Android Multimedya Sisteminin özelliklerine;

Güçlü işlemciye sahiptir. Yüksek performanslı anakart sayesinde daha hızlı ve daha sorunsuz kullanım imkânı tanır Mercedes A Serisi kullanıcılarına.

Carplay ile uygulamaları akıllı ve daha güvenli bir şekilde kullanabilme imkânı sunar.

Sorunsuz ve duyarlı bir kullanıcı deneyimi yaşarsınız Mercedes A Serisi Android Multimedya Sistemi ile.

Carvocal.com üzerinden yapacağınız siparişinizde ürün size;

Android 11 işletim sistemi,

4GB Ram, 64GB Hafıza,

10,25 Inch Kapasitif Ekran,

Kablosuz Carplay ile gelir.

Üstelik Geri Görüş Kamerası Hediye!

Diğer Mercedes multimedya ürünlerimize göz atmak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

ÖNE ÇIKAN ÜRÜNLER

BİR ÖNCEKİ BLOG YAZIMIZ

HAKKIMIZDA

Vizyonumuz, yenilikçilik ve paylaşım ruhunu ortaya koyarak, yaptığımız işlerde ticari anlayıştan daha çok hizmet anlayışını ön planda tutmaktır.

ÜRÜNLERİMİZ İLE ALAKALI BİLGİ ALMAK İSTER MİSİNİZ?

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.