Kış Araba Aksesuarları

22-11-2022 22:42
Kış Araba Aksesuarları

Kış Araba Aksesuarları

CARVOCAL BLOG

Yayın Tarihi : 19.11.2022
 

Kış Araba Aksesuarları

Soğuk mevsimle güvenli bir şekilde yüzleşmek için, kışa özel aksesuarların elinizin altında olması önemlidir: işte hangileri ve neden kullanışlı oldukları;

Kışın arabanın bagajında ​​ihtiyaç anında kullanılmak üzere hazır bulundurulması gereken aksesuarlar nelerdir? Araba için bir kış kiti kurmak mümkün mü ve nasıl organize edilmelidir? Otomobili kışa hazırlamak, esas olarak, tipik soğuk durumlarda sorundan kurtulmaya yardımcı olmak için özel olarak üretilmiş bazı ürünlere sahip olabilmek anlamına gelir: bu nedenle, gece molalarında otomobilin donmaması ve kullanıcıların güvenli bir şekilde sürmesini garanti etmek için gerekli.

Bu yazımızda kışın arabanızda bulundurmanız gereken en yararlı aksesuarların hangileri olduğunu inceliyoruz: soğuk aylarda arabanızı korumak için elinizin altında bulundurmanız gereken bir dizi ürün.

1.  Buz örtüsü
2.  Buz kazıyıcı
3.  Buz çözücü sprey
4.  Kar zinciri
5.  Katlanır kürek
6.  Çekme kayışı
7.  Yedek silecek lastikleri
8.  Lastik tamir takımı
9. Kayıt kamerası

Buz örtüsü
Kışın sürücülerin arkadaşlarından biri de arabanın kaportasını donmaya karşı koruyan levhadır.

Buz kazıyıcı
Buz kazıyıcı bile kışın araç kitinin vazgeçilmez aksesuarları arasında yer alır. Görevi, durduktan sonra araba camlarındaki buzu temizlemektir. 

Buz çözücü sprey
Buz kazıyıcıya alternatif olarak, alkol ve buzun camdan erimesine yardımcı olan diğer maddelerden oluşan bir buz çözücü sprey kullanmak mümkündür. 

Kar zinciri
Arabada zaten kış lastikleri olsa bile (her yıl 15 Kasım- 15 Nisan arasında kullanılması gerekir) bagajda olması faydalıdır, kar zincirleri yol koşulları ve özellikle şiddetli başa çıkmak için her zaman vazgeçilmez bir aksesuar olmuştur.

Katlanır kürek
Karda hafif bir kaymanın arabanın "sıkışması" ile sona ermesi durumunda, karı tekrar hareket ettirmek için arabanın tekerleklerinin altından kurtarmak zor olabilir ve hiç de rahat olmayabilir. Bunun için küreğe ihtiyacınız olacaktır.

Çekme kayışı
Araba için kış kitinde olduğu kadar yılın diğer tüm zamanlarında da kullanışlı olan bir çekme kayışı, arabanın, belki de hafif bir kaymanın sonucu olarak artık hareket edememesi durumunda yoldan çekilmenizi sağlar. 

Yedek silecek lastikleri
Yedek ampul kiti gibi yedek bir silecek lastiği seti de gereklidir: kışın araç kullanırken, sileceklerin daha fazla kullanılması olasıdır. Bunun için silecek lastiklerinin yedekleri şarttır.

Lastik tamir takımı
Kışın ve diğer mevsimlerde kullanışlı olan lastik tamir seti, her zaman elinizin altında bulunması tavsiye edilen bir diğer aksesuardır. 

Araç kayıt kamerası
Karlı ya da buzlu bir havada olası kazaların önüne geçmek ya da oluşabilecek kazaları kayıt altına almak için olmazsa olmazlardan biridir. Kameranızın olmazsa olmazı ise çekim kalitesidir. Carvocal.com adresimizden aracınıza en uygun araç kamerasını bulabilirsiniz. Ürünlerimiz incelemek için buraya tıklayın.

 

BİR ÖNCEKİ BLOG YAZIMIZ

HAKKIMIZDA

Vizyonumuz, yenilikçilik ve paylaşım ruhunu ortaya koyarak, yaptığımız işlerde ticari anlayıştan daha çok hizmet anlayışını ön planda tutmaktır.

ÜRÜNLERİMİZ İLE ALAKALI BİLGİ ALMAK İSTER MİSİNİZ?

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.