Honda Jazz Android Multimedya Sistemi

15-10-2022 14:06
Honda Jazz Android Multimedya Sistemi

Honda Jazz Android Multimedya Sistemi

CARVOCAL BLOG

Yayın Tarihi : 15.10.2022
Girl in a jacket
 

Honda Jazz Android Multimedya Sistemi


Honda Jazz Android Multimedya Sistemi yerleşik Wi-Fi ile akıllı telefon bağlantısını tamamen yeni bir düzeye taşır. Gösterge panelindeki kabloların neden olduğu dağınıklığı unutun ve kablosuz bağlantı üzerinden Honda Jazz Android Multimedya Sistemi yöntemiyle Apple CarPlay'i kullanabilirsiniz. Ayrıca, Android kullanıcıları Android Auto'dan yararlanabilir. Modern akıllı telefonların yanı sıra dijital radyo ve Bluetooth kablosuz bağlantı aracılığıyla da kullanılabilir.

Honda Jazz Android Multimedya Sistemi sürüş sırasında güvenli ve rahat kullanım için tasarlanmış yeni, geliştirilmiş ve kullanımı kolay bir grafik kullanıcı arayüzüne sahip 10 inçlik büyük geniş, kapasitif çoklu dokunmatik ekranı ön panelinize getiriyor. Ayarları gece veya gündüz zevkinize göre özelleştirebilirsiniz.

Honda Jazz Android Multimedya Sistemi akıllı telefonunuzu bağlamak için HDMI girişinin yanı sıra SD Kart girişi ce çift USB girişleriyle donatılmıştır. Ayrıca ses ve video performansından en iyi şekilde yararlanmak için iyi bir ses yazılımına sahiptir.

Avrupa'yı dahi kapsayan ve kullanıcıların milyonlarca varış noktasına giden yolu bulmalarına olanak tanıyan kapsamlı bir harita veri tabanı bulunur Honda Jazz Android Multimedya Sisteminde. Doğrudan navigasyon sistemine gönderilen trafik ve seyahat bilgilerini anlık ekranınızda görürsünüz.

Dahili Wi-Fi sayesinde, akıllı telefonunuz ve alıcı arasındaki kablosuz veri bağlantısını desteklemek için özel olarak tasarlanmış kablosuz bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Dahili dijital radyo alıcısı sayesinde en sevdiğiniz radyo istasyonlarını dijital kalitede dinlemenin rahatlığını keşfedin. Tercihlerinize göre kişiselleştirilmiş bir müzik deneyimi için ses çıkışında ince ayar yapabilirsiniz.

Honda Jazz Android Multimedya Sisteminde, özellikle sürüş için tasarlanmış eller serbest imkânı tanır. Aracınızı kullanırken otomatik olarak faydalı bilgiler sunar ve bunları yalnızca ihtiyacınız olduğunda görünen basit sekmeler halinde düzenler. Yola odaklanabilmeniz için dikkat dağıtıcı unsurları en aza indirecek şekilde tasarlanmıştır. Honda Jazz Android Multimedya Sistemi, Android 12.0 (Lollipop) veya sonraki sürümleri çalıştıran uyumluluk ile çalışır.

Honda Jazz Android Multimedya Sistemini 12'e varan taksit seçeneği ile satın almak ve benzersiz özelliklere sahip olmak isterseniz buraya tıklayınız. Daha detaylı bilgi almak için 0533 223 69 93 numaralı hattımızdan teknik destek alabilirsiniz.

ÖNE ÇIKAN ÜRÜNLER

BİR ÖNCEKİ BLOG YAZIMIZ

HAKKIMIZDA

Vizyonumuz, yenilikçilik ve paylaşım ruhunu ortaya koyarak, yaptığımız işlerde ticari anlayıştan daha çok hizmet anlayışını ön planda tutmaktır.

ÜRÜNLERİMİZ İLE ALAKALI BİLGİ ALMAK İSTER MİSİNİZ?

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.