Honda CRV Arka Eğlence Paketi ile Misafirleriniz Yolculuğun Tadını Çıkaracak

13-10-2022 09:40
Honda CRV Arka Eğlence Paketi ile Misafirleriniz Yolculuğun Tadını Çıkaracak

Honda CRV Arka Eğlence Paketi ile Misafirleriniz Yolculuğun Tadını Çıkaracak

CARVOCAL BLOG

Yayın Tarihi : 12.10.2022
Girl in a jacket
 

Honda CRV Arka Eğlence Paketi ile Misafirleriniz Yolculuğun Tadını Çıkaracak


Honda CRV Arka Eğlence Paketi, araç modeline bağlı olarak 10 inç çoklu dokunmatik ekranlar sunuyor. Özellikle 10 inçlik büyük bir dokunmatik ekran benimsenerek, ekranın içindeki birçok işleve entegre edilmiştir. 

Honda CRV Arka Eğlence Paketi, mevcut sistemin beş katı işlem gücüne sahiptir. Bu, işlem gücünü artırır ve daha hızlı ve daha duyarlı dokunma işlevleri sağlar. Tüm dokunmatik ekranlar, akıllı telefon özelliklerini yansıtan bir kullanıcı deneyimi sağlar. En büyük 10 inç dokunmatik ekranın ön cam panelinde yansıma önleyici kaplama bulunur ve cam panel ile sıvı kristal ekran arasındaki boşluğu doldurmak için "bağlama teknolojisi" kullanır ve düşük yansımalı ve net ekran görüntüsü sağlar.

Honda CRV Arka Eğlence Paketi trafik bilgilerini ve park yeri müsaitlik bilgilerini gerçek zamanlı olarak elde etmek için bulut üzerindeki harita bilgilerini kullanan bir navigasyon sistemi de kullanır. Ayrıca kablosuz iletişim ile gelişmiş güvenlik ekipmanlarının performansını artırmak için yazılım güncellemelerine olanak tanır. Yazılımı kablosuz olarak güncelleyebilen yazılım güncelleme sistemi bulunur. Arka koltukta oturan misafirlerinize benzersiz özellikler sunar. Yol boyunca sıkılmamaları için birçok uygulama barındırır içerisinde. İşte teknik özellikleri;

Honda CRV Arka Eğlence Paketi ile sinema deneyimini arka koltuklarınıza getirir ve yolcularınıza yeni bir eğlence keyfi sağlar. Koltuk başlığına monte edilen kafalık monitörler; DVD oynatıcıları, kablosuz bluetooth kulaklıklar, dokunmatik ekranlı monitörler, video oyun oynatıcıları, telefon bağlama veya video girişleri gibi kullanışlı ve eğlenceli birçok donanıma sahiptir. Orijinal koltuk başlıklarınıza ve rengine uyum sağlayacak şekilde çeşitli stillerde kafalık monitör bulabilirsiniz. Honda CRV Arka Eğlence Paketi en iyi eğlence sistemini seçmek ve arka koltuğunuzda filmlerin keyfini çıkarmaya başlamanıza yardımcı olmak için kullanılabilirlik ve fiyat gibi çeşitli faktörleri göz önünde bulundurmanızı sağlar araçlarınızda. Birçok uygulamayı misafirleriniz Honda CRV Arka Eğlence Paketine indirebilir. Kullanımı kolay ve basittir.

Ürünlerimiz %100 orijinal üretim olup aracınıza en uygun seçeneği bulmanıza yardımcı olacak alanında uzaman bir teknik ekibiz bulunmaktadır. Ayrıca yedek parça konusunda orijinallikten taviz vermemekteyiz.

ÖNE ÇIKAN ÜRÜNLER

BİR ÖNCEKİ BLOG YAZIMIZ

HAKKIMIZDA

Vizyonumuz, yenilikçilik ve paylaşım ruhunu ortaya koyarak, yaptığımız işlerde ticari anlayıştan daha çok hizmet anlayışını ön planda tutmaktır.

ÜRÜNLERİMİZ İLE ALAKALI BİLGİ ALMAK İSTER MİSİNİZ?

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.