Honda Civic FB7 Android Multimedya Sistemi

22-09-2022 11:11
Honda Civic FB7 Android Multimedya Sistemi

Honda Civic FB7 Andorid Multimedya Sistemi

CARVOCAL BLOG

Yayın Tarihi : 22.09.2022
Girl in a jacket
 

Honda Civic FB7 Andorid Multimedya Sistemi

Honda Civic FB7 Android Multimedya Sistemi, 10 inch lik bir ekranda görüntülenen çok çeşitli işlevler sayesinde yolda daha fazla rahatlık ve bağlantı sunuyor. Standart olarak kurulan sistem, kolay ve basit montaj ile sizlere sunuluyor. Basit ve sezgisel Honda Civic FB7 Andorid Multimedya Sistemi, yakınlaştırma ve kaydırma işlevi gibi akıllı telefonlarda zaten bulunan dokunmatik ekran işlevleriyle Android 12 işletim sistemini kullanıyor

Ekran, kullanıcıların kişisel tercihlerine göre özelleştirilebilir. Kullanıcıların sistemi dokunmatik ekran menülerinde gezinmeyi kolaylaştıran ve hızlandıran renkli simgelerle özelleştirmesine olanak tanıyan ekran görünümü arasında seçim yapmak mümkündür.

Honda Civic FB7 Android Multimedya Sistemi, ön koltukta oturanlara araç bilgileri, arka park yardım kamerası, müzik ve telefonlar için Bluetooth bağlantısı dahil olmak üzere tonlarca özelliğe hızlı erişim sağlar.

Bluetooth bağlantısı ve internet erişimi

Adında da vurgulandığı gibi, Honda Civic FB7 Andorid Multimedya Sistemi, Honda araç sahiplerinin bağlantıyı yolda bile sürdürmelerini garanti etmek için mükemmel bağlantı özellikleri sunar. Bluetooth, kullanıcının akıllı telefonunu otomobilin eller serbest sistemine bağlamasını sağlar.

Honda Civic FB7 Android Multimedya Sistemi ayrıca, kullanıcının akıllı telefonu ile arasındaki bağlantıyı sürdürebilen Android Auto teknolojisi ile etkinleştirildi. Bu teknoloji, kullanıcının akıllı telefon ekranını Honda Civic FB7 Android Multimedya Sistemi aracılığıyla telefon uygulamalarına erişmesine olanak tanır.

Honda Civic FB7 Android Multimedya Sistemi ile, Wi-Fi üzerinden akıllı telefona veya mobil yönlendirici üzerinden internete erişim imkânı tanır. Park halinde olduğunuzda veya seyir halindeyken araçtan web'de gezinmeyi sağlar. Bölgedeki benzin istasyonlarını bulmak veya yol hakkında bilgi almak da mümkündür. Ayrıca sistem, kullanıcının Google Play Store ve Apple Store’den app indirme imkânı sunar.

Honda Civic FB7 Android Multimedya Sistemi, sürücü yolun kontrolünü elinde tutmaya devam ederken içeriğe güvenli bir şekilde erişmenizi sağlayan önceden yüklenmiş uygulamalarla birlikte gelir. Müzikten haberlere, podcast'lerden sesli kitaplara kadar binlerce ses istasyonunun yanı sıra yerel sosyal ağlar ve hizmetlerden en son güncellemeleri sunar. Entegre ve kullanımı kolay arayüzü ile, örneğin bir Twitter hesabından hava durumu tahminine kadar her türlü bilgiyi bir düğmeye dokunarak kolay ve güvenli bir şekilde bulmanızı sağlar.

ÖNE ÇIKAN ÜRÜNLER

BİR ÖNCEKİ BLOG YAZIMIZ

HAKKIMIZDA

Vizyonumuz, yenilikçilik ve paylaşım ruhunu ortaya koyarak, yaptığımız işlerde ticari anlayıştan daha çok hizmet anlayışını ön planda tutmaktır.

ÜRÜNLERİMİZ İLE ALAKALI BİLGİ ALMAK İSTER MİSİNİZ?

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.