Hertz Uno X130 Hoparlör

18-11-2022 11:02
Hertz Uno X130 Hoparlör

Hertz Uno X130 Hoparlör

CARVOCAL BLOG

Yayın Tarihi : 18.11.2022
 

Hertz Uno X130 Hoparlör

Hoparlörler, araç eğlence sisteminizin gerçekten en önemli parçasıdır. Bu nedenle mevcut hoparlörlerinizi yükseltmek, çoğunlukla önemli ölçüde iyileştirilmiş bir ses kalitesiyle sonuçlanır. Yüksek kaliteli sesi, kurulumu kolay, markaya özel bir tasarımla birleştiren Hertz Uno X130 Hoparlör sistemleri, kaliteli bir tweeter ile ayrı bir bileşen woofer'ı tamamlayan eşsiz ses sunar. Tüm Hertz serileri boyunca daha iyi ve daha etkileyici bir ses sunar.

Mevcut OEM hoparlör sistemlerini yükseltmek isteyen ses tutkunları, Hertz Uno X130 Hoparlörler ayrı bileşenli yüksek kaliteli özel uyumu sayesinde üstün bir ses kalitesi sağlar. Tweeter'ların hedeflenen lokalizasyonu sayesinde daha iyi odaklanmış bas ve üstün ses kalitesini garanti eder. Bu hoparlör sistemleri sadece üstün bir ses paketi sunar.

Ses performansını yüksek tutarken seste olağanüstü bir değer sunan Hertz Uno X130 Hoparlörler özel uyum sunar ve sağlam ses kalitesini garanti eder. Hertz Uno X130 Hoparlörler kolay kurulum kolaylığı sağlar. Kolay kurulum için carvocal.com’dan destek alabilirsiniz.

Hertz Uno X130 Hoparlörleri; Tweeter, hafif ve sert titanyum diyaframlı alüminyum döküm şasi, büyük bir ferrit mıknatıs ve güç motoru tertibatı ve üretmek için bakır alüminyum tel (CCAW) içeren 10 cm'lik yüksek verimli bir tweeterdan oluşur. Daha geniş, yüksek kaplı net, yüksek ve net frekans aralığı sağlar. Hertz Uno X130 Hoparlörleri serisi Bullet Tweeter, 160 W Maks. / 40 W sürekli güç kullanımı (RMS) sağlar aracınız için.

Hertz Uno X130 Hoparlörleri ciddi ses basıncı seviyeleri üretmek isteyenler için özel olarak tasarlanmıştır. Hertz Uno X130 Hoparlörleri rekor kıran SPL rekabet geçmişinden ilham alan yeni serisi ile hoparlörler, açık gösteriler için yüksek ses basıncı seviyeleri için tasarlanmıştır. Verimlilik ve güç kullanımına vurgu yapan Hertz Uno X130 Hoparlörler tweeter'ları, orta bas sürücüleri ve etkileyici bir yatırım gerektirmeden etkileyici çıktı sağlamak için karıştırılabilen ve eşleştirilebilen bir subwoofer'dan oluşur.

Üstün özellikleri olan Hertz Uno X130 Hoparlörleri hakkında daha fazla bilgi almak ve kolay kurulum desteği almak için Whatsapp yardım hattımız olan 0546 865 86 86 numaramızdan destek alabilirsiniz.

 

BİR ÖNCEKİ BLOG YAZIMIZ

HAKKIMIZDA

Vizyonumuz, yenilikçilik ve paylaşım ruhunu ortaya koyarak, yaptığımız işlerde ticari anlayıştan daha çok hizmet anlayışını ön planda tutmaktır.

ÜRÜNLERİMİZ İLE ALAKALI BİLGİ ALMAK İSTER MİSİNİZ?

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.