Ford Focus 5 Android Multimedya Sistemi ile Daha Fazla Deneyim Kazanın!

30-09-2022 23:26
Ford Focus 5 Android Multimedya Sistemi ile Daha Fazla Deneyim Kazanın!

Ford Focus 5 Android Multimedya Sistemi ile Daha Fazla Deneyim Kazanın!

CARVOCAL BLOG

Yayın Tarihi : 25.09.2022
Girl in a jacket
 

Ford Focus 5 Android Multimedya Sistemi ile Daha Fazla Deneyim Kazanın!


Carvocal olarak misyonumuz, memnuniyetinizi garanti altına almaktır. Bu nedenle kaliteli ve menşei yüksek ürünlere değer vermekteyiz. Aracınız, kuruluma hazır bir multimedya, kamera, çerçeve seti ile daha fazla teknolojiyi hak ediyor! Güvenlik ve tasarımdan ödün vermeden bağlantılı sürüş yapmak isteyenler için Ford Focus 5 Android Multimedya Sistemi en sağlam seçeneklerden biri.

Ford Focus 5 Android Multimedya Sistemi ile aracınızın kontrol panelini 10 inç dokunmatik ekrana sahip modern bir yerleşik bilgisayara dönüştürebilir ve haritaları geniş bir ekranda görüntüleyebilirsiniz. Android 12 işletim sistemi ile hiçbir problem olmadan kullanıcı deneyimi yaşayabilirsiniz.

Tüm bağlantı özelliklerine ek olarak, Bluetooth üzerinden ses akışı ve eller serbest bağlantı, USB girişi ve AM/FM radyo gibi günlük sürüşünüzü kolaylaştıran diğer özelliklerin de keyfini çıkarabilirsiniz.

Ford Focus 5 Android Multimedya Sisteminde bulunan ses özellikleri de harikadır ve sesi en çok sevdiğiniz şekilde yapılandırmanıza yardımcı olur! Bunun için 13 Bantlı grafik ekolayzır, frekans kesme ve bas güçlendiriciyi kullanabilirsiniz.

Araç içi rahatlığı artırmak istiyorsanız, Ford Focus 5 Android Multimedya Sistemi direksiyon simidi kontrolü için girdi sağlar. Bazı araçlarda ayrı bir direksiyon simidi arabirimi satın alınmasını gerektirebilir. Bu konuda carvocal.com ekibindeki uzman personelden teknik destek alabilirsiniz. Bununla birlikte dahili GPS anteni sayesinde tüm Türkiye haritası aracınızın ekranına gelir

Geri vites kamerası ile, geri vitese taktığınızda otomatik olarak görünen video ile çok daha güvenli bir şekilde manevra yaparken kazaları önlersiniz.

Ford Focus 5 Android Multimedya Sistemi Genel Özellikleri;
Android 12 işletim sistemi
4 GB Ram kapasitesi
32 GB dahili hafıza
10 Inch geniş ekran
Geri görüş kamerası sistemi
Carplay & Android Auto desteği
1024*600 çözünürlük
1080P video oynatma
Telefon Görüşmesi, rehber aktarma, kablosuz müzik

Hizmet politikamız gereği tüm ürünlerimiz 2 yıl garantilidir. Tüm ürünlerimizde satış öncesi ve sonrasında her türlü desteği rahatlıkça alabilirsiniz.

Dikkatinizi çekecek diğer ürünlerimize aşağıdaki ürünlere tıklayarak inceleyebilirsiniz;
Ford Focus Android Multimedya Sistemi (2008-2011) / CRV-242RR
Ford Focus Android Multimedya Sistemi (2008-2011) / CRV-4122RR

ÖNE ÇIKAN ÜRÜNLER

BİR ÖNCEKİ BLOG YAZIMIZ

HAKKIMIZDA

Vizyonumuz, yenilikçilik ve paylaşım ruhunu ortaya koyarak, yaptığımız işlerde ticari anlayıştan daha çok hizmet anlayışını ön planda tutmaktır.

ÜRÜNLERİMİZ İLE ALAKALI BİLGİ ALMAK İSTER MİSİNİZ?

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.