Ford Fiesta Android Multimedya Sistemi

13-10-2022 22:29
Ford Fiesta Android Multimedya Sistemi

Ford Fiesta Android Multimedya Sistemi

CARVOCAL BLOG

Yayın Tarihi : 13.10.2022
Girl in a jacket
 

Ford Fiesta Android Multimedya Sistemi


Ford Fiesta Android Multimedya Sistemi şüphesiz en etkili multimedya sistemlerinden biridir ve Ford'unuzu sürerken kullanımı en net ve en sezgisel olanlardan biridir. Üçüncü nesil, Ford Fiesta Android Multimedya Sistemi hem dokunmatik ekran hem de sesli komutlar aracılığıyla bir dizi işlevi yönetmenize olanak tanıyor. Bu, dikkatinizi asla yoldan ayırmamanızı ve araçtaki konforu ve rahatlığı önemli ölçüde artırmanızı sağlar.

Ford Fiesta Android Multimedya Sistemi arayüzü, kullanımı ve sezgisel olacak şekilde tasarlanmıştır. Birkaç adımda sistemin sunduğu tüm özelliklere erişimi garanti eder.

Bu, büyük ölçüde akıllı telefonlar ve tabletlerdekiyle aynı olan dahili teknoloji sayesindedir. Sistemin çeşitli alt menüleri arasındaki navigasyon modu işlevi akıcı, hızlı ve reaktif hale getirilir.

Ford Fiesta Android Multimedya Sistemi etkileşim için dokunmatik ekrana ek olarak sesli komutları kullanmak da mümkündür. Her şeyi daha hızlı ve daha güvenli hale getirmek için tasarlandı.

Ford Fiesta Android Multimedya Sistemi ile akıllı telefonu bağlayarak, eller serbest aramalar göndermenize ve almanıza olanak tanır. Cep telefonunuzu eğlence sistemi ile birleştirerek WhatsApp üzerinden metin ve sesli mesaj dinleyebilir ve gönderebilirsiniz.

Müziğe tutkuyla bağlı olan ve favori çalma listesi veya referans sanatçısı olmadan bir an bile geçiremeyen herkes, birazdan söyleyeceklerimizi özellikle takdir edecektir. Ford Fiesta Android Multimedya Sistemi ile cep telefonunuzu bağlayarak cihazınızda bulunan müziği, örneğin Spotify'da bulunan çeşitli derlemeleri doğrudan arabanızda çalmak mümkün olacaktır. Hedefinize nasıl ulaşacağınızı bilmiyorsanız, hedefinize daha hızlı ulaşmanın en iyi yolları nelerdir? Cep telefonunuzu Ford Fiesta Android Multimedya Sistemine bağlarsanız, hayatınızı kolaylaştırmak ve istediğiniz yere hızlı ve stressiz bir şekilde ulaşmak için Google Haritalar ve Waze gibi uygulamaları kullanabilirsiniz.

Cep telefonunuzu Ford Fiesta Android Multimedya Sistemine bağlarsanız, akıllı telefonunuzda yüklü olan uygulamaların birçoğunu doğrudan arabada kullanabilirsiniz. Bu özellik sayesinde, kullanabileceğiniz süreyi en üst düzeye çıkarmak için sürüş sırasında bile yapmaya devam edebilirsiniz. Hiçbir şeyden vazgeçmemek için güzel bir kolaylık.

Siri bağımlısı veya "Google bağımlısı” olanlar, Ford’larında bile yayında en ünlü sesli asistanlardan soru sormaya (ve yanıt almaya) devam edebileceklerini bilmekten mutlu olacaklar.

ÖNE ÇIKAN ÜRÜNLER

BİR ÖNCEKİ BLOG YAZIMIZ

HAKKIMIZDA

Vizyonumuz, yenilikçilik ve paylaşım ruhunu ortaya koyarak, yaptığımız işlerde ticari anlayıştan daha çok hizmet anlayışını ön planda tutmaktır.

ÜRÜNLERİMİZ İLE ALAKALI BİLGİ ALMAK İSTER MİSİNİZ?

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.