Focal Mini Cooper Ses Sistemi ile Benzersiz Ses Keyfi Yaşayın

02-09-2022 23:53
Focal Mini Cooper Ses Sistemi ile Benzersiz Ses Keyfi Yaşayın

Focal Mini Cooper Ses Sistemi ile Benzersiz Ses Keyfi Yaşayın

CARVOCAL BLOG

Yayın Tarihi : 02.09.2022
Girl in a jacket
 

Focal Mini Cooper Ses Sistemi ile Benzersiz Ses Keyfi Yaşayın

Arabanızda en iyi müzik deneyimini mi hayal ediyorsunuz? Değerli malzemeleri ve olağanüstü akustik nitelikleri sayesinde Focal Mini Cooper Ses Sistemi alanında tavizsizdir. Focal Mini Cooper Ses Sistemi ses alanındaki bazı nihai başarılarından ilham alarak tasarlanmıştır. Güzel, güçlü arabanız konusunda çok tutkulusunuz ve ona güçlü bir kişilik kazandırmanız sizin için önemli ise Focal Mini Cooper Ses Sistemi aracınız için bulunmaz bir özellik. İddialı, ultra teknik tasarımları araç ses kitleri, aracınıza benzersiz bir canlılık kazandıracak.

Sürüş sırasında olağanüstü müzik arıyorsanız, fabrika hoparlör sistemleriniz gizli bir kurulumla değiştirmek istiyorsanız, bu entegrasyon ses sistemleri kurulum kolaylığı için en ideal seçenektir. Güçlendirilmiş bas için Focal Mini Cooper Ses Sistemi serisini seçmenizde fayda olacaktır. Herhangi bir ses sistemine ideal ek, mevcut farklı boyutlar ve ne kadar kompakt oldukları sayesinde tüm kurulum gereksinimlerini karşılar.

Aksesuarlar ve kablolar, Hi-Fi ekipmanınız için yüksek kalite ve güvenliği garanti eder. Aracınıza uyarlanmış aksesuarları kontrol ederken, sisteminizden en iyi şekilde yararlanacağınızdan emin olabilirsiniz. Ardından tek yapmanız gereken favori çalma listenizi dinlemek...

İki yönlü çift amplifikasyona sahip Focal Mini Cooper Ses Sistemi, keten fiber konili 165mm woofer ve ters kubbe tweeter ile gelir.

Focal Mini Cooper Ses Sistemi kitinin hoparlörleri, araçta kolay kurulum ve en iyi dinleme keyfi sağlar. Woofer'larda yerleşik olarak bulunan TMD (Ayarlı Kütle Sönümleyici) surround, daha yoğun bas için daha iyi kontrol ve daha fazla ses ve doğrusallık elde etmeye yardımcı olur. Eğimli montajları sayesinde araca montajı kolaydır. Kompakt, önceden kablolanmış bir audiophile crossover, kiti tamamlar. Son olarak, oyulmuş alüminyum sepeti ve titiz kaplamalarıyla, birinci sınıf bir sistem için stil, sağduyu ve modernliği bir araya getiriyor.

Focal Mini Cooper Ses Sisteminin güçlü yönleri;

• Benzersiz ve patentli keten koni
• Özel "TMD" profilli Butil surround
• "M" profilli TAM ters çevrilmiş kubbe tweeter Al / Mg
• Çift amplifikatör sistemi
• Odak laboratuvarlarında üretilmiştir
• Yüksek güç yönetimi
• Bas derinliği ve sürekli
• Daha geniş difüzyon açısı
• Doğal ve hassas ses
• Kolay kurulum

ÖNE ÇIKAN ÜRÜNLER

BİR ÖNCEKİ BLOG YAZIMIZ

HAKKIMIZDA

Vizyonumuz, yenilikçilik ve paylaşım ruhunu ortaya koyarak, yaptığımız işlerde ticari anlayıştan daha çok hizmet anlayışını ön planda tutmaktır.

ÜRÜNLERİMİZ İLE ALAKALI BİLGİ ALMAK İSTER MİSİNİZ?

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.