Fiat Fiorino Android Multimedya Sistemi ile Otomobil Sürücüden Öğreniyor

23-08-2022 23:50
Fiat Fiorino Android Multimedya Sistemi ile Otomobil Sürücüden Öğreniyor

Fiat Fiorino Android Multimedya Sistemi ile Otomobil Sürücüden Öğreniyor

CARVOCAL BLOG

Yayın Tarihi : 23.08.2022
Girl in a jacket
 

Fiat Fiorino Android Multimedya Sistemi ile Otomobil Sürücüden Öğreniyor

Lüks, güvenli ve akıllı araçlara yönelik artan taleple birlikte, multimedya üreticileri, daha iyi bir araç içi deneyim için eğlence ve bilgiyi bir arada sunan sistemler olan entegre bilgi-eğlence sistemlerine sahip giderek daha fazla multimedya sistemi geliştiriyor.

Bu yazıda, araç içi bilgi-eğlence sisteminin ne olduğu hakkında daha fazla bilgi edinmek ve perde arkasında çalışan çeşitli özellikleri ve bileşenlerden bahsedeceğiz. Ayrıca Fiat Fiorino Android Multimedya Sisteminin genel özelliklerine bakacağız.

Tüm otomotiv endüstrisi, en iyi bağlantı çözümlerini sağlamak, araç güvenliğini artırmak ve araçtaki kullanıcı deneyimini iyileştirmek için yenilikçi teknolojilerin geliştirilmesine doğru ilerliyor. Tüm modern otomotiv sistemlerinin odak noktası olarak hizmet veren ve işlevlerini tek bir merkezi birimden kontrol ve izlenecek şekilde entegre eden kilit teknolojilerden biri de Araç İçi Bilgi-Eğlence Sistemidir.

Şimdi gelin Fiat Fiorino Android Multimedya Sisteminin genel özelliklerine bakalım;

• Yüksek çözünürlüklü dokunmatik ekran: Dokunmatik ekranlar esas olarak LCD (sıvı kristal ekran) veya TFT'den oluşur. Renkli Aktif Matris LCD (AMLCD) TFT LCD'ler, karmaşık ve dinamik grafik ekranlar için en uygun ekran teknolojileridir.

• Akıllı telefon eşleştirme: Akıllı telefonlar, Bluetooth bağlantısı kullanılarak aracın bilgi-eğlence sistemiyle eşleştirilebilir. Akıllı telefonu sistemle eşleştirmek, kullanıcının bilgi-eğlence sistemi aracılığıyla telefon işlevlerine erişmesini sağlar. Bu özellik, kullanıcıların Fiat Fiorino Android Multimedya Sistemi aracılığıyla gelen, giden ve konferans aramalarını yönetmelerine olanak tanır. Ayrıca kullanıcıların telefon kişi listesini görüntülemesine, arama günlüklerine, favori kişileri etiketlemesine ve SMS okumasına olanak tanır.

• Çok standartlı radyo alımı için analog ve dijital alıcılar: AM ve FM radyo, otomatik veya manuel ayar için ayarlanabilir veya mevcut radyo istasyonları için taranabilir.

• Multimedya desteği Modern bilgi-eğlence sistemleri, ses ve video içeriğini Bluetooth, HDMI kablosu ve USB aracılığıyla ekranlara, hoparlörlere ve kulaklıklara aktarır. Ses ve video verileri akıllı telefonlardan, tabletlerden vb. aktarılabilir .

• Gelişmiş araç özellikleri: Fiat Fiorino Android Multimedya Sisteminin, park yardımı, gündüz yanan ışık göstergeleri, araç içi klima kontrolü, sistem işlevselliğini kontrol etmek için sesli asistanlar gibi işlevleri destekler.

Android Auto ve Apple CarPlay uyumluluğu: Her iki platform da kullanıcıların akıllı telefonlarını araçlarının Fiat Fiorino Android Multimedya Sistemi ile entegre etmelerine olanak tanıyor. Android Auto , herhangi bir Android tabanlı akıllı telefon aracılığıyla Google uygulamalarını (Google Haritalar, Google Play Müzik vb.) desteklerken, Apple CarPlay , App Store'dan iOS tabanlı uygulamaları destekler.

 

ÖNE ÇIKAN ÜRÜNLER

BİR ÖNCEKİ BLOG YAZIMIZ

HAKKIMIZDA

Vizyonumuz, yenilikçilik ve paylaşım ruhunu ortaya koyarak, yaptığımız işlerde ticari anlayıştan daha çok hizmet anlayışını ön planda tutmaktır.

ÜRÜNLERİMİZ İLE ALAKALI BİLGİ ALMAK İSTER MİSİNİZ?

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.