En İyi Japon Arabaları

01-11-2022 22:49
En İyi Japon Arabaları

En İyi Japon Arabaları

CARVOCAL BLOG

Yayın Tarihi : 01.11.2022
Girl in a jacket
 

En İyi Japon Arabaları

Japon arabaları, büyüleyici tasarımı ile gücü motorda birleştirir: burada en iyi modelleri, Carvocal ile keşfetmeye hazır olun.

Japon arabaları, meraklıları tarafından en çok beğenilenler arasında yer alıyor, aslında yüksek performansı uygun fiyatlar ve en son teknolojilerle birleştirmeyi başarıyorlar. Son yıllarda kalp atışlarını hızlandıran arabalarla ilgili birçok filmde yer almaları sayesinde gerçek bir küresel ikon haline geldiler.

Bugün piyasada, cesur bir tasarıma ve heyecan verici performans sağlayan güçlü motorlara sahip birkaç model bulabilirsiniz. Piyasadaki en iyi Japon arabalarının hangileri olduğunu ve tüm temel özelliklerini öğrenelim.

Mazda MX-5

2021 yılında Jujiro Matsuda tarafından çift konfigürasyonda önerilen iki kişilik bir Mazda MX-5'in yeni versiyonunu piyasaya sürdü. Yenilikler arasında, daha da büyüleyici bir görünüm için kaportanın inci beyazı rengine sahip 100. Yıldönümü versiyonu var.

Subaru BRZ

Subaru BRZ, en erişilebilir Japon arabalarından biridir, aslında bu güzel arkadan çekişli coupe'yi uygun fiyatlara satın almak mümkündür. RZ'de 6400 rpm'de 200 hp ve 205 Nm maksimum tork geliştirebilen parlak 2.0 litrelik bir motor ve verimli 6 vitesli manuel şanzıman bulunuyor. Performanslar, 0'dan 100 km / s'ye 7,6 saniyede bir sprint ve 226 km / s azami hız ile çok saygındır.

Toyota Auris 

Avrupa'nın en çok satan otomobillerinden biri olan ünlü alt kompakttan türetilen Toyota GR Auiris, şaşırtıcı performansa yüksek torklu araçlar arasındadır. Auris, gerçekten büyüleyici bir tasarıma ve yenilikçi teknik çözümlere sahip 18 inç dövme alaşım jantlar, yarış gövdesi, dört tekerlekten çekiş, karbon fiber tavan ve spor koltuklara sahiptir. Toyota compact'ın kalbi, GR Auris'i 230 km / s'ye kadar itmenin mümkün olduğu 261 beygirlik 1.6 Turbo AWD motorudur.

Peki Auris’inizi daha şık bir görünüme büründürmek istemiydiniz? Android 12 işletim sistemiyle birlikte 2 GB Ram ve 32 GB hafıza ile Toyota Aurisinize değer katmaya hazır olun. Üstelik 10" ekran ve kamera ile eşsiz bir görünüm kazanacak aracınız. Toyota Auris Android Multimedya Sistemi işlemcisinin gücü ile daha hızlı ve daha aktif... 4 çekirdek işlemci ile aracınızda yer alacak olan multimedya sistemi sorunsuz bir kullanım sağlıyor. Ürünü incelemek için buradan göz atabilirsiniz. Üstelik şimdi Carvocal şimdi canlı destek hattı ile hizmet vermekte.

Honda

Ekonomik Japon arabaları arasında kaçırılmaması gereken Honda Civic Type R. 2022'nin yeniden şekillendirilmesinden sonra, düşündürücü Sport Line ve tamamen yarışan DNA GT Limited Edition'a sahip model gibi yeni versiyonlar tanıtıldı. Tüm versiyonlarda motor, 320 hp ve 400 Nm torka sahip güçlü 2.0 litrelik turbo olmaya devam ediyor, bu sayede maksimum 272 km / s hız ve 0'dan 100 km / s'ye yanan bir hızlanma garanti ediliyor.

ÖNE ÇIKAN ÜRÜNLER

BİR ÖNCEKİ BLOG YAZIMIZ

HAKKIMIZDA

Vizyonumuz, yenilikçilik ve paylaşım ruhunu ortaya koyarak, yaptığımız işlerde ticari anlayıştan daha çok hizmet anlayışını ön planda tutmaktır.

ÜRÜNLERİMİZ İLE ALAKALI BİLGİ ALMAK İSTER MİSİNİZ?

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.