En İyi Araba Hoparlörleri-1 

17-12-2022 12:01
En İyi Araba Hoparlörleri-1 

En İyi Araba Hoparlörleri-1

CARVOCAL BLOG

Yayın Tarihi : 17.12.2022
 

En İyi Araba Hoparlörleri-1 

Araç hoparlörlerini değiştirmek ve bugün satın alınacak en iyi araç hoparlörlerinin hangileri olduğunu anlamak mı istiyorsunuz? Bu satın alma kılavuzunda, daha kolay seçim yapmanıza yardımcı olmak için carvocal.com’daki en kaliteli modellerini seçtik ve ekledik.

Arabanızın ses sistemini yükseltme sürecindeyseniz veya sadece eski hoparlörleri değiştirip yenilerini satın almanız gerekiyorsa, doğru araba hoparlörü modelini seçmek, stok hoparlörlerden fark edilir derecede daha iyi ses elde etmenize yardımcı olabilir.

Seyahat ederken daha kaliteli bir sese sahip olmak, müzik ve radyo programları dinlemeyi sevenler için en büyük memnuniyetlerden biridir ve bu amaca ulaşmak için abartılı meblağlar harcamaya gerek yoktur. Araç hoparlörlerinin hepsi şekil ve boyut olarak birbirine çok benzer, ancak montaj deliğine karşılık gelen aparatları farklılık gösterir.

1. Hertz Cento CK-165 Mid Takımı

Arabada müzik severler için önerdiğimiz en iyi ses sistemleri arasında Hertz Cento CK-165 Mid Takımı var. Bu kit iki woofer, iki tweeter ve iki crossover'dan oluştuğu için her kanal için üç eleman takmanız gerekecek. Bu yüzden arabanızda, kapının içinde yeterli alan olduğundan emin olun. Woofer 165mm (6,5 inç), tweeter 26 mm (1 inç), güç çıkışı 95 Watt RMS ve tepe güçte 285 Watt. 93 dB hassasiyete ve 4 ohm empedansa sahiptirler. Frekans yanıtı 55 ila 22.500 Hz arasındadır.

Bu kiti bir araba amplifikatörü ile eşleştirince iyi bir çıkış gücüyle, gerçekten harika, güçlü, zengin ayrıntılara sahip ve çok yönlü bir sese sahip olacaksınız.

Düşük frekansların yeniden üretilmesinde büyük ihtiyaçları olanlar için, daha sonra ek bir özel araba subwoofer'ı da (koltuğun altında veya bagajda) ekleyebilirsiniz, ancak genel olarak müzik dinlemek için bu hoparlör çifti zaten çok performanslıdır ve bir arabanızın standart hoparlörlerinden büyük kalite sıçraması.

2. Focal EC-165K 16cm Hoparlör

Araç stereo sistemleri için yüksek yapı kalitesine sahip hoparlörlerdir. Yapı kalitesi için en iyi woofer'lar arasında Focal EC-165K 16cm Hoparlörler vardır. Standart hoparlörlerden çok daha iyi ve hepsinden önemlisi dayanıklı çift iki yönlü bir koaksiyel araç hoparlörü arıyorsanız bu modeli seçin.

Bu iki hoparlör, 160 Watt RMS ve 4 ohm empedans ile güçlü ve performanslıdır, tam güçlerinin keyfini çıkarmak için standart stereo yerine özel bir amplifikatöre bağlanırsa kesinlikle en iyisini verirler.



Woofer membranı, ideal olmayan durumlara bile dayanması için UV ışınlarına dayanıklı polipropilenden yapılmıştır, öte yandan ses kutusu genellikle sıcaklığın her zaman ideal olmadığı kapının içine yerleştirilir.

Focal EC-165K 16cm Hoparlör, aynı yüksek fiyat aralığındaki diğer modellerden daha yüksek performanslı düşük frekanslara, daha fazla bas varlığına ve daha iyi ses spektrumuna sahip olmanızı sağlayan Surround teknolojisi sayesinde güçlü basa sahip araç hoparlörleridir .

 Ancak, ses gövdesi ihtiyaçlarınız çok ileri düzeydeyse, yine de ayrı bir subwoofer satın alabilirsiniz.

Focal EC-165K 16cm Hoparlör piyasadaki en iyi araba tweeter'ları arasındadır ve stok hoparlörlere kıyasla önemli miktarda sonik ayrıntı duymanızı sağlar.

BİR ÖNCEKİ BLOG YAZIMIZ

HAKKIMIZDA

Vizyonumuz, yenilikçilik ve paylaşım ruhunu ortaya koyarak, yaptığımız işlerde ticari anlayıştan daha çok hizmet anlayışını ön planda tutmaktır.

ÜRÜNLERİMİZ İLE ALAKALI BİLGİ ALMAK İSTER MİSİNİZ?

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.