CRV-4608RR Dacia Duster Android Multimedya Sistemi

26-09-2022 02:01
CRV-4608RR Dacia Duster Android Multimedya Sistemi

CRV-4608RR Dacia Duster Android Multimedya Sistemi

CARVOCAL BLOG

Yayın Tarihi : 26.09.2022
Girl in a jacket
 

CRV-4608RR Dacia Duster Android Multimedya Sistemi

Yeni düşük maliyetli CRV-4608RR Dacia Duster Android Multimedya Sistemi; araç panelinin orta şeridine entegre edilmiş bir multimedya navigasyon sistemidir.10 inç dokunmatik ekrandan oluşur ve bir radyo, Bluetooth eller serbest kiti bağlantısı, ses akışı, ön tarafta USB ve jak soketleri ve entegre dokunmatik navigasyon içerir.

Kullanımı kolay ve sezgisel olan CRV-4608RR Dacia Duster Android Multimedya Sistemi dokunmatik ekranlı navigasyon sistemi, tüm mağazalarımızda satışta.

Dacia Duster Android Multimedya Sistemi multimedya navigasyon sisteminin çeşitli işlevleri arasında gezinmeyi kolaylaştırır .


Mobil cihazları önden erişilebilen bir USB soketi ve jakı ile bağlamak, ekranında bilgi göstergesi ile dokunmatik kontroller veya direksiyon altındaki kontroller aracılığıyla etkin hale getirmek mümkündür. Dokunmatik ekran navigasyonu, 2D ve (3D) grafiklerinden yararlanır. USB bağlantı noktası ve özel web arayüzü sayesinde, sürücüler haritanın içeriğini güncelleyebilir.

Yeni Dacia Duster Android Multimedya Sistemi akıllı telefon bağlantısı ile, sürüş deneyimine mükemmel uyum sağlıyor. Yüksekte ve hafifçe sürücüye yönelik stratejik yerleşim, verilen bilgilerin mükemmel bir şekilde görülebilmesini sağlar ve bir güvenlik garantisi sunar. Basit bir Bluetooth bağlantısı sayesinde telefon, gösterge panelinin gerçek bir uzantısı haline geliyor ve böylece entegre bir multimedya sisteminin önünüze getiriyor.

Navigasyon, radyo, müzik, telefon ve hatta araç bilgilerine erişim: tüm temel işlevler parmaklarınızın ucunda. Ve hatta ses, akıllı telefonun ses tanıma özelliği sayesinde artık ekranınızda. 

Özelleştirilebilir ekran sayesinde sistem ayrıca her kullanıcının ihtiyacına göre adapte oluyor. Böylece favori widget'lara, favori uygulamalara ve hatta sık bağlantılara kısayollar oluşturmak mümkün. Navigasyon için: Geniş haritalama ve rehberlik sağlayıcı seçenekleri sayesinde benzersiz bir kullanım sağlıyor. Radyo, telefonunuzdan çalma listeleri, müzik platformlarına abonelik, USB anahtarı veya MP3 çalar, seçim yapmakta zorlanacaksınız. 

Telefon için, aramalara ek olarak, tüm temel işlevler ekranınıza getirir: rehberinde bir kişiyi bulmak, geçmişine bakmak veya günlüğünde planlanan etkinliklere erişmek için eller serbest modu bulunur. 

Sistemin sadeliği ergonomisinden kaynaklanmaktadır. Akıllı telefon için yerleştirme istasyonunun en uygun şekilde konumlandırılması sayesinde, sadece birkaç tıklamayla her şeye kolayca erişilebilir. Sezgisel olan uygulama, menüler arasında verimli ve sorunsuz bir şekilde gezinmenizi sağlayan bir kullanıcı arayüzüne sahiptir.

ÖNE ÇIKAN ÜRÜNLER

BİR ÖNCEKİ BLOG YAZIMIZ

HAKKIMIZDA

Vizyonumuz, yenilikçilik ve paylaşım ruhunu ortaya koyarak, yaptığımız işlerde ticari anlayıştan daha çok hizmet anlayışını ön planda tutmaktır.

ÜRÜNLERİMİZ İLE ALAKALI BİLGİ ALMAK İSTER MİSİNİZ?

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.