Citroen Nemo Android Multimedya Sistemi

30-09-2022 23:27
Citroen Nemo Android Multimedya Sistemi

Citroen Nemo Android Multimedya Sistemi

CARVOCAL BLOG

Yayın Tarihi : 30.09.2022
Girl in a jacket
 

Citroen Nemo Android Multimedya Sistemi

Citroen Nemo Android Multimedya Sistemi sürüş kalitesini artıran 1024*600 çözünürlüğe sahiptir. Citroen Nemo Android Multimedya Sistemi, son derece duyarlı 10 inç HD LCD çoklu dokunmatik ekran sunar sizlere. Bu multimedya sistemi Citroën Nemo aracınızda "tak ve çalıştır" özelliğine sahiptir. Tabii ki, orijinal direksiyon kontrolünü devralıyor. 32 GB, 2 GB DDR3 RAM ve Android 12 ile aracınızda yerini alır.

Basit, sezgisel ve aracınızla uyumlu yüksek performanslı Android ekipmanından yararlanırsınız. Sürüş deneyiminizde devrim yaratacak benzersiz ses kalitesiyle en sevdiğiniz müziği dinleyin Citroen Nemo Android Multimedya Sistemi ile. Cihaz gösterge tablonuza tam olarak uyacağından herhangi bir değişiklik yapmanıza gerek yoktur.

Radyo veya müzik dinlerken GPS navigasyon işlevini etkinleştirebilirsiniz. Filmlerin ve videoların konfigürasyonu, bunların koltuk başlıkları gibi harici ekranlarda görüntülenmesine de olanak tanır. iPhone, Android akıllı telefonunuzdaki tüm içeriği (uygulamalar, filmler, müzik, videolar, fotoğraflar vb.) görüntülemek için kablosuz bağlantı sağlar. Dokunmatik ekran veya direksiyon simidi kontrolleri, telefonu kapatıp yanıtlamanıza olanak tanır. Gelen/giden/cevapsız aramalar ve telefon rehberini ekranınıza alabilir kontrol edebilirsiniz. Dokunmatik ekran aracılığıyla kişilerinizin numaralarını doğrudan çevirin. Multimedya sisteminin dahili mikrofonu ve aracınızın hoparlörleri sayesinde muhataplarınızla kolayca sohbet edebilirsiniz.

Wi-Fi ve Google PlayStore sayesinde sürüş yardımı uygulamaları (hava durumu, navigasyon, Web radyoları, YouTube vb.) ekleyebilirsiniz. Elbette akıllı telefonun 4G bağlantısını paylaşarak Citroen Nemo Android Multimedya Sistemini ağa bağlayabilirsiniz. Müzik ve video oynatmak için USB bağlantı noktaları ve bir mikro SD okuyucu vardır. USB bağlantı noktası, birçok Android araç radyosunda olduğu gibi isteğe bağlı bir uygulama eklemeye gerek kalmadan CarPlay için de kullanılabilir.

Bluetooth aracılığıyla basitleştirilmiş iletişim aracılığı ile Android akıllı telefonunuzu ve diğer mobil cihazlarınızı otomatik olarak multimedya sisteminize bağlayabilirsiniz.

Geri giderken Full HD IPS ekranında geri görüş kamerasıyla görüntüleri otomatik olarak alır oluşabilecek kazaların önüne geçersiniz.

Geniş ekran ve yüksek çözünürlük kalitesiyle aracınıza harika bir görünüm kazandırmaya hazır olun. Sizde ürünlerimizi test etmek yada bilgi almak için size en yakın Carvocal’e gelebilir yada bizleri 0533 223 69 93 numaralı hattımızdan arayabilirsiniz.

ÖNE ÇIKAN ÜRÜNLER

BİR ÖNCEKİ BLOG YAZIMIZ

HAKKIMIZDA

Vizyonumuz, yenilikçilik ve paylaşım ruhunu ortaya koyarak, yaptığımız işlerde ticari anlayıştan daha çok hizmet anlayışını ön planda tutmaktır.

ÜRÜNLERİMİZ İLE ALAKALI BİLGİ ALMAK İSTER MİSİNİZ?

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.