Citroen C5 Multimedya Sistemi Carvocal'de!

11-08-2022 22:46
Citroen C5 Multimedya Sistemi Carvocal'de!

Citroen C5 Multimedya Sistemi Carvocal'de!

CARVOCAL BLOG

Yayın Tarihi : 11.08.2022
Girl in a jacket

Citroen C5 multimedya sistemi ile araçlar daha teknolojik oluyor!

Citroen C5 multimedya sistemi ile araçlar daha teknolojik oluyor!

Citroen C5 multimedya sistemi bağlantılı navigasyon sunan bir yenilik olduğunu söyleyerek başlayalım: Cihaz, haritalara erişmenin yanı sıra çeşitli araç parametrelerini ayarlamanıza, telefon ve klimayı yönetmenize olanak tanır.

Modellere bağlı olarak, ekran farklı boyutlarda olabilir: örneğin 2009-2015 model yılları arasında olan Citroen C5 araçlara 10 inç ekran olabiliyor. Şimdi ana özelliklerini görelim;

3D Bağlantılı Navigasyon

3D görüntülerle bağlantılı navigasyon, sürücünün rotaları gerçek zamanlı olarak planlamasına olanak tanır. Harita tablette büyük bir gerçekçilikle gösteriliyor: binalar ve anıtlar aslında arazinin eğimi de dikkate alınarak en küçük ayrıntılarla temsil ediliyor.

Citroen C5 multimedya sisteminde navigasyon kontrolleri nasıl yönetilir? Fransız şirketi için çok değerli bir terim kullanmak gerekirse, sistem ‘güçlü donanımı’ sunuyor: Cihaz, aslında dokunmatik yüzey aracılığıyla, ekrana dokunma komutu ile gerçekleştirilebilir.

Citroen C5 multimedya sistemi ile aracınızın kokpitine yenilik katın!

Orijinal teyp yerine gelen full ekran 10 inch tam dokunmatik cihazımız sayesinde aracınızın kokpiti son derece daha teknolojik bir hale geliyor.

Geri görüş kamera sisteminin yenilikleri

Artık Citroen C5 aracınız ile dar alanlarda uzun süren park mücadelesine son!
Full hd çözünülüğe sahip araç geri görüş kameramız ile akıcı bir şekilde kısa süre içerisinde dar alanlarda kolay birşekilde aracınız ile park yapabileceksiniz.

Carplay ve Android Auto ile araç içerisinde seyahat etmek artık daha zevkli!

Cihazımız içerisinde bulunan Android Auto ve Apple Carplay ile telefona ihtiyaç olmadan müzik dinleme – Spotify – arama yapabilme – sesli mesaj okuma – çevrimiçi haritalar gibi özellikleri kullanarak güvenli seyahat yapabileceksiniz.

BİR ÖNCEKİ BLOG YAZIMIZ

HAKKIMIZDA

Vizyonumuz, yenilikçilik ve paylaşım ruhunu ortaya koyarak, yaptığımız işlerde ticari anlayıştan daha çok hizmet anlayışını ön planda tutmaktır.

ÜRÜNLERİMİZ İLE ALAKALI BİLGİ ALMAK İSTER MİSİNİZ?

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.