Chevrolet Aveo Android Multimedya Sistemi ile Şık Bir Görünüşe Merhaba Deyin

26-08-2022 23:58
Chevrolet Aveo Android Multimedya Sistemi ile Şık Bir Görünüşe Merhaba Deyin

 Chevrolet Aveo Android Multimedya Sistemi ile Şık Bir Görünüşe Merhaba Deyin

CARVOCAL BLOG

Yayın Tarihi : 24.08.2022
Girl in a jacket
 

Chevrolet Aveo Android Multimedya Sistemi ile Şık Bir Görünüşe Merhaba Deyin

Her yıl daha fazla araba bir multimedya sistemi ile donatılıyor. Bir multimedya sisteminin varlığı, modern bir otomobilin rekabet avantajlarından biri haline geliyor. Araç multimedya sistemi (diğer bir isim bilgi-eğlence sistemidir) interaktif bir kontrol arayüzü kullanarak çeşitli eğlence, bilgi ve iletişim araçlarını birleştirir, böylece konfor ve kontrol güvenliği sağlar. Bir arabaya istediğiniz her zaman multimedya sistemi alıp monte edebilirsiniz. Bu yazımızda Chevrolet Aveo Android Multimedya Sistemi üzerinde duracağız. Chevrolet Aveo Android Multimedya Sisteminin genel özelliklerine göz atacağız. Aracınız için en uygun multimedya sistemini bulmaya çalışacağız.

Araç multimedya sistemi aşağıdaki yapısal elemanları içerir: bir elektronik kontrol ünitesi, bir radyo alıcısı, bir multimedya oynatıcı, bir TV alıcısı, bir akustik sistem, antenler ve ayrıca giriş ve çıkış cihazları… Öğelerin listesi, işlevleri multimedya sisteminin tasarımına bağlı olarak değişebilir.

Elektronik kontrol ünitesi, giriş sinyallerini (bilgi giriş cihazlarından gelenler dahil) işler ve çalıştırma cihazları (bilgi çıkış cihazları dahil) üzerinde kontrol eylemleri üretir. Kontrol ünitesi genellikle birkaç modülü birleştirir: sistem, navigasyon, telefon, Bluetooth...

Sistem modülü, kontrol ünitesinin temelidir. Tüm özelliklerine sahip bir bilgisayardır- merkezi işlemci, RAM, kalıcı bellek, sabit disk. Sabit diskte çeşitli bilgiler saklanır- işletim sistemi, uygulama programları (navigasyon, oyunlar vb.), medya kitaplığı, telefon rehberi, diğer sistem cihazlarının veri tabanlarından oluşur.

Navigasyon modülü, navigasyon sisteminin fonksiyonlarını uygular. Bir dizi araç multimedya sistemi, sahibinin diğer telefonlarına erişimi olan yerleşik bir cep telefonu olan bir telefon modülüne sahiptir.

Bluetooth modülü, sürücünün cep telefonu için eller serbest sisteminin kullanılmasına izin verir. Bluetooth teknolojisi sayesinde çeşitli bilgiler kablosuz olarak multimedya sistemi diskine aktarılır ve internet erişimi de sağlanabilir.

Chevrolet Aveo Android Multimedya Sistemi ile etkin ve güvenli bir sürüş keyfi yaşayacaksınız. Chevrolet Aveo Android Multimedya Sistemi ile birçok özelliği arabanıza getirmiş olacaksınız. Tasarımıyla çok güzel etkiler yaratmaya hazır olun!

Chevrolet Aveo Android Multimedya Sistemi teknik özellikleri;

Sistem Bilgisi
• Android 10
• Cortex A9 4 çekirdekli işlemci
• 2 GB Ram
• 16 GB HDD

Ekran
• 7 Inch dokunmatik ekran
• 1280*720 çözünürlük
• Dokunmatik yüzey

Radio
• 18 kanal kayıt hafıza özelliği

Bluetooth
• Versiyon 5.0
• Eller serbest arama

Ses
• 15 Band Ekolayzer ayarı
• 4x45W güç akışı

Ürünle alakalı daha fazla bilgi almak için buraya göz atabilirsiniz.

ÖNE ÇIKAN ÜRÜNLER

BİR ÖNCEKİ BLOG YAZIMIZ

HAKKIMIZDA

Vizyonumuz, yenilikçilik ve paylaşım ruhunu ortaya koyarak, yaptığımız işlerde ticari anlayıştan daha çok hizmet anlayışını ön planda tutmaktır.

ÜRÜNLERİMİZ İLE ALAKALI BİLGİ ALMAK İSTER MİSİNİZ?

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.