Carvocal Olarak Politikamız; Müşteri Memnuniyeti

03-09-2022 21:14
Carvocal Olarak Politikamız;  Müşteri Memnuniyeti

Carvocal Olarak Politikamız; %100 Müşteri Memnuniyeti

CARVOCAL BLOG

Yayın Tarihi : 03.09.2022
Girl in a jacket
 

Carvocal Olarak Politikamız; %100 Müşteri Memnuniyeti

Carvocal uzman ve nitelikli personelleri ve koşulsuz müşteri memnuniyeti ilkesi ve ödün vermediği, kalitesiyle tüm ilişkilerinde dürüstlüğü ilke edinmektedir. Çalışmalarına hız kesmeden devam eden firmamız zaman içerisinde kendi sektöründeki en önemli firmalarından biri haline gelmiştir. Faaliyetlerine başladığı ilk günden beri, sektöründe kalitenin ve yeniliğin öncüsü olan firmamız hem yatırımlarına hem de araştırma, geliştirme ve pazarlama faaliyetlerine hız kesmeden devam ederek, hem sizlere hak ettiğiniz kaliteyi en uygun şartlarda sunmaya devam edecektir. Bununla birlikte sektörde faaliyet gösteren işletmelere ürün ve hizmet sunmaya devam etmektedir. Tecrübelerini de paylaşmak suretiyle sektörün gelişmesine, hem de ülke ekonomisine katkısını sürdürmeye devam etmektedir Carvocal.

Sektörümüzdeki gelişmeleri yakından izleyerek, firmamızın başarısını ve ürünlerimizin kalitesini etkileyen tüm süreçleri sürekli olarak geliştirmek ve müşterilerimizin gereksinimlerini zaman-fiyat-kalite yönünden en uygun koşullarda karşılamak, verimliliğimizi arttırmak önceliklerimiz arasındadır. Sürdürülebilirlik açısından çevreyi korumak, dürüst ve güvenilir bir firma olarak müşterilerimizin memnuniyetini sağlamak önemli unsurlarımızdandır.

Carvocal olarak sahip olduğumuz deneyim ve bilgi birikimini arttırarak, hizmet ve kalite açısından sektörümüzde lider bir kuruluş haline geldik.

Carcocal’in Yanı Başınızdaki Bayileri;
• İstanbul/Şirinevler
• İstanbul/Kartal
• İzmir/Alsancak
• Bursa/Nilüfer


Dikkat Çeken Carvocal Ürünleri;
Araç multimedya sistemleri
Araç ses sistemleri
Araç iç ve dış aksesuarları
Park Sensörleri
Carplay
Araç Vakum Kapı Ürünleri
Kayıt Sistemleri


30 farklı araç markasında ve yaklaşık 300 ayrı araç modeline uyumlu cihazı bulunan Carvocal sektörde emin adımlar ile yürümeye devam ediyor. 0850 303 86 86 numaralı hattımızdan ya da 0546 865 86 86 numaralı WhatsApp hattımızdan her zaman destek alabilirsiniz. Alanında uzman personelimiz aracınıza ey uygun sistemi size önermekle kalmaz aynı zamanda montaj kolaylığı sağlayan ürünlerde size montaj desteği de sunar. carvocal.com

BİR ÖNCEKİ BLOG YAZIMIZ

HAKKIMIZDA

Vizyonumuz, yenilikçilik ve paylaşım ruhunu ortaya koyarak, yaptığımız işlerde ticari anlayıştan daha çok hizmet anlayışını ön planda tutmaktır.

ÜRÜNLERİMİZ İLE ALAKALI BİLGİ ALMAK İSTER MİSİNİZ?

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.