BMW F10 Araç Kamerası ile Yolculuk Güvende!

BMW F10 Araç Kamerası ile Yolculuk Güvende!

BMW F10 Araç Kamerası ile Sürüşünüz Kayıt Altında

CARVOCAL BLOG

Yayın Tarihi : 16.08.2022
Girl in a jacket

BMW F10 Araç Kamerası ile Güvende Kalın!

Aracınız ile bir yola çıktığınız andan itibaren ne kadar dikkatli bir sürücü olursanız olun kaza olasılığı ile karşı karşıyasınız demektir. Tabii ki hiçbirimiz kaza yapmayı istemeyiz fakat böyle bir durum yaşadığınızda aracınızda her anı detaylı bir şekilde kayıt altına alan bir araç kamera sisteminin olmasını çok isteyeceğinize eminiz. Bu yazımızda size BMW F10 araç kamerasından ve kullanım kolaylıklarından bahsedeceğiz.

Carvocal kurulduğu günden bu yana çalıştığı tüm iş ortaklarının, firmaların ve kişilerin kazaları önleyen, sürüş analizi yapan entegre kayıt cihazları satışı da yapmaktadır. Web sayfamızdaki bütün kayıt cihazları karayolları standartlarına uygun cihazlardır. Tüm çözümlere ulaşmanız için bizimle iletişime geçmeniz yeter.

BMW F10 araç kameralarımız; aracınızın orijinalliğinden kesinlikle ödün vermez. Tak çalıştır ile kurulumu kolay ve basittir. Akıllı depolama alanıyla görüntüleriniz kesintiye uğramaz. Yüksek ve düşük sıcaklıklara karşı oldukça güvenlidir.

BMW F10 araç kamerası ile daha dinamik teknoloji

WDR teknolojisi ile birlikte BMW F10 araç kamerası, parlak ve karanlık parçaları ortaya çıkarmak için DSP devresi kullanır. Uygun deklanşör hızı ve iki görüntü DSP tarafından kolayca işlenir. Böylece aşırı parlak ve aşırı karanlık parçalar görülebilir.


Yerçekimi algılama özelliği

Şiddetli bir çarpışma meydana geldiğinde, acil durum yedekleme kayıt fonksiyonu devreye girer ve kayıtlarınız BMW F10 araç kamerasında silinmez. Kayıt otomatik olarak tanınır ve etkinleştirilir. Önemli kanıt kilitleme koruması kapsamında kaydın kaybını önlemek için hafıza kartında saklanır. Bu özelliği ile BMW F10 araç kamerası diğer araç kameralarına göre büyük avantaj sağlamakta.

Gelin şimdi BMW F10 araç kayıt kamerasının diğer özelliklerini yakından inceleyelim;

• Full HD 1080P görüntü kalitesi ile kayıt
• Dahili Wi-Fi ile Google Play veya App Store’dan indireceğiniz uygulama üzerinden akıllı telefonlar (ıos ve Android) ile eşleşebilme özelliği
• Araç elektroniği ve dizaynı ile %100 uyumluluk ve orijinallik
• Montaj kolaylığı ve tak çalıştır özelliği
• Kayıt döngüsü; SD kart doldukça eski kayıtlar silinerek yeni kayda devam edilir
• Sürüş esnasındaki istenmeyen durumlar ve kaza görüntülerine anında ulaşabilme
• Kaydedilen videoları tarih bilgisi ile izleyebilme ve kaydedebilme
• 150° geniş görüş açısı ile konforlu sürüş
• -20° ve +75° aralıkta çalışma sıcaklığı
• 64 GB’ye kadar SD kart kaydedebilme
• 2 yıl garanti ile birlikte satış sonrası teknik destek


BİR ÖNCEKİ BLOG YAZIMIZ

HAKKIMIZDA

Vizyonumuz, yenilikçilik ve paylaşım ruhunu ortaya koyarak, yaptığımız işlerde ticari anlayıştan daha çok hizmet anlayışını ön planda tutmaktır.

ÜRÜNLERİMİZ İLE ALAKALI BİLGİ ALMAK İSTER MİSİNİZ?

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.