Audison Thesis THX 2 Crossover ile Yüksek Kalite!

14-09-2022 23:21
Audison Thesis THX 2 Crossover ile Yüksek Kalite!

Audison Thesis THX 2 Crossover ile Yüksek Kalite!

CARVOCAL BLOG

Yayın Tarihi : 14.09.2022
Girl in a jacket
 

Audison Thesis THX 2 Crossover ile Yüksek Kalite!

Şaşırtıcı, birinci sınıf ses üretebilen bir sistem yaratmak için, her akustik bileşenin en yüksek kalite ve tasarım standartlarına uyması gerekir. Tez amplifikatörleri, aynı felsefe ile tasarlanmış hoparlörlerle kullanıldığında en iyi performansı sunar. Carvocal yıllar boyunca elektronik tasarım ve performansın mükemmelliğine atıfta bulunan bir ismi temsil etti. Günümüzde teknolojik gelişme sınırları zorlamamızı sağlamıştır. Amplifikasyonda üstün bir ürün yaratan Audison Thesis THX 2 Crossover ekibimiz sayesinde, benzersiz bir Sound üretme tutkusuna ulaştı.

Uygun bir hoparlör sisteminin montajı, kişisel zevkler, fiziksel kurulum ve aracın akustik ortamı gibi parametrelerin dikkate alınması gereken seçenekleri dayatır. Hoparlörler Audison Thesis THX 2 Crossover sayesinde hem çok amplifikatörlü aktif sistemlerde hem de "pasif” geçişler kullanan sistemlerde en yüksek performansı sağlar. Carvocal.com dan alacağınız hoparlörler ile Audison Thesis THX 2 Crossoverı eşleştirmek, aynı muhteşem projeye ait ürünlerin sinerjisini yoğunlaştırır. Bu nedenle, aktif bir çoklu amplifiye sistemi seçmek veya pasif geçişlerin kullanımı sadece kişisel bir zevk meselesi haline gelir. Mevcut çapraz ağlar şunlardır:

TH 1.5 keman ve TH 6.5 tam kapsamlı iki yönlü bir sistem için THX 2; TH 1.5 keman,TH 3.0 vokal ve TH 6.5 tam kapsamlı üç yollu bir sistem için THX 3; THX mh, "karma" çok yönlü sistemin bir parçası olarak TH 3.0 voice ve TH 1.5 keman ile orta ila yüksek frekans sistemi için muhteşem sonular üretir Audison Thesis THX 2 Crossover.

Pasif filtre kullanmayı tercih eden meraklılar için Carvocal ekibi, yüksek kaliteli dirençler, kapasitörler ve indüktörlerin kullanımıyla ödün vermeden tasarlanmış bir geçit olan Audison Thesis THX 2 Crossoveri öneriyor. Hem woofer hem de tweeter için filtre, amplifikatör tarafından görülen yükü optimize eden özel kompanzasyon ağlarına sahiptir. Filtreleme yapılandırması, etkin en iyi zarf yapılandırmasından kaynaklanır ve yolcu bölmesindeki performansı iyileştirmek için aşağıdaki ince ayar seçeneklerine izin verir:

• L-Pad tekniği ile tasarlanmış tweeter için 4 emisyon seviyesi ( -4, -2 , 0, +1,5 dB)

• Ses karakterini profesyonel monitörlerden elde edilen analitik olandan en sofistike ev sistemleri için tipik olan daha yumuşak olana değiştirmek için 900 Hz merkezli orta frekans seviye kontrolü ( -4 / -2 / 0 / +1,5 dB).

ÖNE ÇIKAN ÜRÜNLER

BİR ÖNCEKİ BLOG YAZIMIZ

HAKKIMIZDA

Vizyonumuz, yenilikçilik ve paylaşım ruhunu ortaya koyarak, yaptığımız işlerde ticari anlayıştan daha çok hizmet anlayışını ön planda tutmaktır.

ÜRÜNLERİMİZ İLE ALAKALI BİLGİ ALMAK İSTER MİSİNİZ?

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.