Audison Bit One HD Virtuso İşlemci ile Daha Güçlü Ses Deneyimi Yaşayın!

19-08-2022 23:51
Audison Bit One HD Virtuso İşlemci ile Daha Güçlü Ses Deneyimi Yaşayın!

Audison Bit One HD Virtuso İşlemci ile Daha Güçlü Ses Deneyimi Yaşayın!

CARVOCAL BLOG

Yayın Tarihi : 19.08.2022
Girl in a jacket
 

Arabalar için dijital işlemciler son buluşun elektroniğidir: ses sisteminizi kusursuz ve son derece hassas bir şekilde ayarlamanıza izin vererek olası her parametreyi ayarlamanıza olanak tanır. Frekanslar, tonlar, geçiş, filtre türleri... bunlar sadece ayarlayacağınız parametrelerden birkaçı. Audison Bit One HD Virtuso İşlemci ses dinamiğini en iyi derecede sunan işlemciler arasında yer alır.

Bu bölümde, arabanızdaki çeşitli amplifikatörlere bağlanan amplifiye edilmiş dijital işlemcileri bulacaksınız, APP veya PC'den kontrol edilebilen bir yazılım aracılığıyla ses sinyalini yukarı yönde yönetebilen Audison Bit One HD Virtuso İşlemcinin genel özelliklerine değineceğiz.

En iyi bilinen markalar arasında yer alan Audison Bit One HD Virtuso İşlemci, alanında birçok işlemci arasında ön plana çıkıyor.

Audison Bit One HD Virtuso İşlemciyi dijital olarak analiz etmek ve düzeltmek için gereken gelişmiş hesaplamaları gerçekleştirmek için basit ve sezgisel kontroller için bir dokunmatik ekran arayüzü sağlamak üzere akıllı telefonunuza veya PC uygulamasına bağlanır. Kurulumu gayet kolay ve basittir. Audison Bit One HD Virtuso İşlemci, aracın akustik özelliklerine göre sinyal işleme için özel olarak geliştirilmiş bir yazılım tarafından kontrol edilir.

Ultra kompakt boyutu ile Audison Bit One HD Virtuso İşlemci, herhangi bir ses sistemi kaynağını arabanıza, motosikletinize veya teknenize entegre etmek için mükemmel bir çözümdür. Güçlü 24-bit DSP, 8 kanal yüksek/düşük seviye analog girişi, bir dijital koaksiyel girişi ve 8 çıkış kanalını yöneterek uzman maksimum konfigürasyon özgürlüğü sunar. Koaksiyel girişi, en yüksek dinleme kalitesine izin veren bir çözüm olan ses sistemi ve oynatıcı ile dijital bağlantı için idealdir. Sekiz çıkış kanalının her biri için bir seviye kontrolü, 15 kutuplu parametrik ekolayzır, zaman gecikmeleri ve geçiş filtresi mevcuttur.

Çok platformlu bilgisayar yazılımı

Entegre Bluetooth 5.0 alıcısı sayesinde Apple ve Android tabletler ve akıllı telefonlar için App ve Google store kullanarak DSP'nin her parametresini kablosuz olarak kontrol edebiliyor. PC yazılımı, Android ve Apple işletim sistemi için mevcuttur. Dört konfigürasyon ön ayarı ile desteklenir, böylece her dinleme koşulu için ideal konfigürasyonu seçmenize olanak tanır.

 

ÖNE ÇIKAN ÜRÜNLER

BİR ÖNCEKİ BLOG YAZIMIZ

HAKKIMIZDA

Vizyonumuz, yenilikçilik ve paylaşım ruhunu ortaya koyarak, yaptığımız işlerde ticari anlayıştan daha çok hizmet anlayışını ön planda tutmaktır.

ÜRÜNLERİMİZ İLE ALAKALI BİLGİ ALMAK İSTER MİSİNİZ?

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.