Audi A5 Android Multimedya Sistemi ile Rahat Bir Yolculuk Geçirin

12-09-2022 08:22
Audi A5 Android Multimedya Sistemi ile Rahat Bir Yolculuk Geçirin

Audi A5 Android Multimedya Sistemi ile Rahat Bir Yolculuk Geçirin

CARVOCAL BLOG

Yayın Tarihi : 12.09.2022
Girl in a jacket
 

Audi A5 Android Multimedya Sistemi ile Rahat Bir Yolculuk Geçirin

Audi A5 Android Multimedya Sistemi; 10 inç yüksek çözünürlüklü ekran cihazın tüm kontrollerini dokunmatik olarak yapabilmenizi sağlar, üstün görüntü kalitesi, kontrast ve çözünürlük sunar. Bu da navigasyonda bulunan haritalarının hayret verici detaylarla ekrana çıkmasına olanak tanır, filmler ve videolar gerçek birer sinematik deneyim haline gelir. Audi aracınızda dokunmatik kontrolün sağlayacağı rahatlık ve kullanım konforuna çok kısa zamanda alışacaksınız.

Audi A5 Android Multimedya Sistemi, direksiyondan kumanda kontrollerine bağlanır. Böylelikle Audi A5 Android Multimedya Sistemi cihazınızın ses parametrelerini, telefon ve müzik kontrollerini ve diğer kontrolleri direksiyondan kumanda etmek gibi kullanışlı bir özelliği kaybetmeden kullanırınız. Hatta cihazınıza bir iPhone telefon bağladığınızda, Siri'yi aktifleştirebilirsiniz, Direksiyondan kumanda tuşuyla! Aracınız ve multimedya sisteminiz için Carplay cihazımıza ayrıca buradan göz atabilirsiniz.

Orijinal ses kontrol paneli, medya kaynakları, navigasyon, geri görüş kamerası vb. arasında doğrudan geçiş yapabileceğiniz Audi A5 Android Multimedya Sistemi panel ile değiştirilir. Araç konsolunuzun göğüs kısmına birebir uyumlu olacak şekilde tasarlanmıştır.

Multimedya Sistemi, araç ayarları veya uyarı mesajları (düşük yağ seviyesi, akü gibi) göstermek için de kullanır. Audi A5 Android Multimedya Sistemi, Audi aracınızın elektronik sistemleriyle tamamen uyumludur ve bu sayede tüm menü ve uyarı mesajlarını ekranınızdan da görebilirsiniz

Ürünümüz, dünya çapında mükemmel ses kalitesiyle tanınır. Multimedya sistemi, kullanıcılara, tercihlerine en yakın ses ayarlarını yakalamak amacıyla dijital zaman doğrulama ve ekolayzır gibi birçok ayar fonksiyonu sunar.

Opsiyonel geri görüş kamera sistemi (Mağazamızdaki harici geri görüş kamera sistemlerine buradan göz atabilirsiniz), üstün kamera teknolojisiyle park emniyeti sağlar. Geri vitese aldığınızda andan itibaren, geri görüş kamerası otomatik olarak devreye girer. Aracın arka tarafını temiz ve iyi bir şekilde görmekle kalmazsınız aynı zamanda Audi aracınızın ölçülerine göre ayarlanan mesafe kılavuzlarını da ekrandan takip edebilirsiniz.

Apple CarPlay uyumluluğuna sahip yenilikçi Audi A5 Android Multimedya Sistemi, iPhone'unuzu kullanmanın daha akıllı bir yolunu sunuyor. Apple CarPlay, iPhone kullanıcılarına arama, harita kullanmak, müzik ve mesajlara tek bir dokunuşla veya dokunarak inanılmaz kolay bir hizmet sunar. Online bir deneyim için Spotify, web radyosu veya podcast'lerin keyfini rahatlıkla çıkarabilirsiniz. CarPlay özellikli iPhone telefonunuzu Audi A5 Android Multimedya Sistemi USB portuna bağlamanız yeterlidir.

Basit ve kolay bir arayüz, entegre direksiyon simidi kontrolleri ve güçlü ses eylemleri ile dikkatinizin dağılmasını en aza indirecek şekilde tasarlanmıştır sistem. Böylece yola odaklanmakta zorlanmazsınız.

Audi ürünlerimize göz atarak daha fazla seçenek için buraya tıklayınız.

ÖNE ÇIKAN ÜRÜNLER

BİR ÖNCEKİ BLOG YAZIMIZ

HAKKIMIZDA

Vizyonumuz, yenilikçilik ve paylaşım ruhunu ortaya koyarak, yaptığımız işlerde ticari anlayıştan daha çok hizmet anlayışını ön planda tutmaktır.

ÜRÜNLERİMİZ İLE ALAKALI BİLGİ ALMAK İSTER MİSİNİZ?

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.