Araç Multimedya Sistemleri ve Araç Hoparlörleri

12-12-2022 10:03
Araç Multimedya Sistemleri ve Araç Hoparlörleri

Araç Multimedya Sistemleri ve Araç Hoparlörleri

CARVOCAL BLOG

Yayın Tarihi : 11.12.2022
 

Araç Multimedya Sistemleri ve Araç Hoparlörleri

 

Radyo, hoparlör, amplifikatör veya araç multimedya sistemleri: Arabanızı hangi sistemle yükseltmek isterseniz isteyin, biz sizin için en iyisini kuracağız! Kalıcı olarak entegre edilmiş multimedya sisteminden zengin müzik keyfi için hi-fi sistemine kadar hemen hemen her şey mümkündür.

Araç multimedya sistemlerimiz ve hoparlörlerimiz, arzulanan hiçbir şeyi eksik bırakmayan esnek, çok yönlü eğlence araçlarıdır: özellikle araç multimedya sistemlerimiz CD/DVD, USB, SD/SDHC, iPhone, iPod veya akıllı telefon- cihazlarımız, medya ve A/V formatlarınızı oynatmak için iyi bir donanıma sahiptir. Sürüş sırasında aramaları kolayca cevaplamak ve müzik akışı yapmak için kullanabileceğiniz eller serbest ünitesi de dahil olmak üzere tüm işlevleri geniş dokunmatik ekran aracılığıyla kolayca çalıştırabilirsiniz. Elbette, yeni multimedya sisteminizi kuracağız ve sizi onun büyüleyici işlevleriyle tanıştıracağız!

Araç radyonuz modası geçmiş, arızalı veya sürekli gürültüyle rahatsız edici mi? O zaman yeni bir araç multimedya sistemi kurmaya değer. Birçok dijital cihaz artık Aux, USB ve Bluetooth üzerinden bağlantı seçenekleri için bağlantılar da sunuyor. Dijital araç multimedya sistemi yalnızca çok sayıda radyo istasyonunu almanıza değil, aynı zamanda en sevdiğiniz müziği akıllı telefonunuzda çalmanıza da olanak tanır.

 Ekibimiz, doğru cihazı seçmeniz konusunda size tavsiyede bulunmaktan mutluluk duyacaktır! Sürüş sırasında cep telefonu kullanmak sadece dikkat dağıtmakla kalmaz, aynı zamanda yüksek para cezalarıyla da sonuçlanabilir. Trafikte telefon aramalarını güvenle cevaplayabilmeniz için eller serbest sistemini güçlendirmelisiniz. Sonuç olarak, her iki eliniz de direksiyon simidinde kalır ve temel şeylere konsantre olabilirsiniz. Her arabada eller serbest sisteminin kurulumu mümkündür ve ayrıca bir navigasyon sisteminin kurulumu ile birleştirilebilir.

Daha da fazla müzik keyfi ve zengin bir ses için arabanızı ek hoparlörler, amplifikatörler ve subwoofer'larla donatabiliriz. Hoparlörler kapı panellerine veya koli rafına entegre edilmiştir. Amplifikatör ve subwoofer bagajda yer buluyor. Kurulum sırasında doğal olarak gizli kablo yönlendirmesine dikkat ediyoruz.

Bir araç multimedya sisteminin kalıcı kurulumu size birçok avantaj sağlar: Birçok yerleşik cihaz, aracınızın destek sistemlerine ve sensörlerine de bağlanabilir. Aracınızın multimedya sistemine bağlantı da mümkündür. Bu, sürüşü, direksiyonu ve navigasyonu daha da konforlu hale getirir.

 Ek olarak, entegre araç multimedya sistemi genellikle daha kararlı bir GPS sinyali ile sürüş keyfi sunar. Böylece araç multimedya sisteminize her zaman tam olarak güvenebilirsiniz. Cihaza bağlı olarak dokunmatik yüzey, döner düğme veya ses kontrolü ile çalıştırma arasında seçim yapabilirsiniz. Size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız!

BİR ÖNCEKİ BLOG YAZIMIZ

HAKKIMIZDA

Vizyonumuz, yenilikçilik ve paylaşım ruhunu ortaya koyarak, yaptığımız işlerde ticari anlayıştan daha çok hizmet anlayışını ön planda tutmaktır.

ÜRÜNLERİMİZ İLE ALAKALI BİLGİ ALMAK İSTER MİSİNİZ?

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.