Arabanıza ve Bütçenize Uygun Harika Hoparlör; Alpine S-S65

30-09-2022 23:26
Arabanıza ve Bütçenize Uygun Harika Hoparlör; Alpine S-S65

Arabanıza ve Bütçenize Uygun Harika Hoparlör; Alpine S-S65

CARVOCAL BLOG

Yayın Tarihi : 28.09.2022
Girl in a jacket
 

Arabanıza ve Bütçenize Uygun Harika Hoparlör; Alpine S-S65


Alpine S-S65 serisi hoparlörler, aracınızın fabrikasyon hoparlörlerini değiştirmek isteyenler için sınıfındaki en iyi performansı sunmak üzere tasarlanmıştır. Araba içindeki ses seviyesini benzersiz bir boyuta yükselterek mükemmel bir performans sunar. Alpine S-S65, hoparlör sınıfında şaşırtıcı derecede yüksek performans sunar. Son derece temiz ve hassas bir ses için ideal sertlik ve ağırlık dengesine sahip dünyanın ilk CFRP (Karbon Fiberle Güçlendirilmiş Plastik) diyafram kullanımına sahiptir. Ayrıca daha fazla doğruluk için önceki modellerden daha geniş bir bobine sahiptirler. Ayrıca X serisinde kullanılan aynı HAMR surround'u kullanırlar;

• Maksimum Güç: 240 Watt
• RMS gücü: 80 Watt
• Frekans Tepkisi: 70Hz - 22kHz

Alpine S-S65 hoparlörler inanılmaz bir fiyat/performans oranı sunar ve birçok konfigürasyonda mevcuttur. Çok çeşitli araçlara uyacak şekilde seçilebilecek birçok boyutta OEM yükseltmeleri için mükemmeldirler. Bu kanıtlanmış hoparlörler, doğruluğu ve doğrusallığı korurken ses düzeyini artırır. Çoklu rulo tasarımı, inanılmaz doğrusallık yaratarak sorunsuz surround geliştirmeye olanak tanır.

Alpine S-S65 hoparlörlerde büyük bir ses bobini bulunur. Örneğin 6,5 inç ve 6x9 inç modellerinde 35 mm ses bobini bulunur ve bu büyük bobin boyutu güçlerini ve kalite kontrolünü artırır.

Alpine S-S65 hoparlörler, sektörde çok hafif ama sert bir malzeme olan CFRP (Karbon Fiber Takviyeli Plastik) adlı bir malzemeyi kullanarak üretilmiştir. 

Özellikleri
♣ Özelleştirilmiş kauçuk çerçeveli CFRP (Karbon Fiber Takviyeli Plastik) koni
♣ HAMR (Yüksek Genlikli Çoklu Rulo) Surround
♣ Büyük 35mm Ses Bobini
♣ Mıknatıs Malzemesi: Ferrit
♣ Tepe Gücü: 240 Watt
♣ RMS Gücü: 80 Watt (CTA-2031 Uyumlu)
♣ Çerçeve 165 mm
♣ Montaj Derinliği: 57,7 mm
♣ Montaj Yüksekliği: 19,5 mm
♣ Frekans Aralığı: 70Hz - 22kHz
♣ Empedans: 4 Ohm
♣ Hassasiyet: 88 dB/W

Alpine'nin tamamen yeni Alpine S-S65 hoparlörleri, paranızın tam karşılığını verir ve çeşitli varyantlarda mevcuttur. Orijinal hoparlörleri yükseltmek ve değiştirmek için idealdirler. Bu nedenle, farklı araç türleri için farklı boyutlarda mevcutturlar. Aracınız için en uygun hoparlör modeline ulaşmak için carvocal.com adresindeki iletişim bilgilerimizden bize ulaşabilirsiniz.

ÖNE ÇIKAN ÜRÜNLER

BİR ÖNCEKİ BLOG YAZIMIZ

HAKKIMIZDA

Vizyonumuz, yenilikçilik ve paylaşım ruhunu ortaya koyarak, yaptığımız işlerde ticari anlayıştan daha çok hizmet anlayışını ön planda tutmaktır.

ÜRÜNLERİMİZ İLE ALAKALI BİLGİ ALMAK İSTER MİSİNİZ?

Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.