Android Multimedya Sistemleri Orijinal Sistemlerden Daha İyi mi?

26-12-2019 12:10
Android Multimedya Sistemleri Orijinal Sistemlerden Daha İyi mi?

GPS navigasyon, müzik akışı, Bluetooth telefon, tüketici dostu araç teşhis araçları ve daha birçok mobil uygulama inanılmaz derecede faydalılar. Android Auto veya Apple Carplay desteği ile gelen aracınızın orjinal  sistemi bile çok sınırlı işlevselliğe sahiptir. 


Tek mantıklı çözüm, satış sonrası Android ana ünite sistemini kullanmaktır.Android multimedya ünitesi, yukarıda listelenen tüm sorunları tamamen çözer ve eski bir aracı, kullanımı çok daha modern bir araca dönüştürür.


Android Multimedya Sistemleri Neden Daha İyi?

 

Aracın orijinal teyp sistemi genellikle sınırlı işlevlerle gelir ve DVD, GPS, Bluetooth, WiFi, Apple Carplay, Mirror-Link, DVR, dijital TV, HD dokunmatik ekran ve daha fazlası gibi modern özellikleri desteklemez.Bununla birlikte, bir Android multimedya sistemi hepsini yapabilir.

 

1.Kurulumu kolay : Android multimedya sistemleri çeşitli form faktörlerinde yapılır ve her araba üreticisi ve modele özgü modelleri bulabilirsiniz.Bu yüzden kurulum basittir ve tak çalıştır mantığına sahiptir. Bu sayede aracınızın orijinalliğinden bir şey kaybetmezsiniz.

 

2.Dahili GPS navigasyon sistemi : GPS navigasyon fonksiyonu artık tüm satış sonrası multimedya sistemleri için sadece temel bir işlev.Android navigasyon sistemi ile Google haritaları, iGo veya Sygic haritalarını indirip yükleyebilirsiniz.Neredeyse tüm satış sonrası harita uygulamaları ile uyumludur.

 

3.Neredeyse tüm popüler Android uygulamaları desteklenmektedir : Android ünitenin çalışan bir Google Play Store'u vardır ve Youtube, Gmail, Spotify, Torque ve diğerleri gibi uygulamalar yüklü olabilir.

 

4.Dahili Bluetooth ve eller serbest desteğine sahip : Ahizesiz kullanım sistemi bulunmayan eski arabalar bu özellikten en iyi şekilde faydalanacaktır.Bluetooth özellikli bir Android ünite, sürüş sırasında güvenli bir şekilde çağrı almayı çok daha kolaylaştırır.

 

5.Modern bilgi-eğlence sistemlerinden çok daha akıcı çalışın : Modern bilgi-eğlence sistemleri daha iyi hale gelmiş olsa bile, en ucuz Android kafa ünitesi bile daha sorunsuz çalışır.Animasyonlar pürüzsüz ve nettir, uygulamalar oldukça hızlı açılır ve anında giriş yanıtı alır.Bu çoğunlukla kullanılan donanımdan kaynaklanmaktadır.Android ana ünitelerinde en az 1 GB RAM ve oyun dışındaki en yaygın görevleri yerine getirecek oldukça iyi bir CPU bulunur.Her iki durumda da, mobil oyun, çoğu insanın sürüş sırasında yaptığı bir şey değildir.

 

6.Araca daha birçok özellik ekler : Android ana ünites araca birçok özellik ekleyebilir.Satış sonrası lastik basınç monitörleri, satış sonrası arka kameralar ile kullanılabilir, tam olarak hangi kapının açıldığını, sıvı seviyelerini, el frenini görüntüleyebilir ve hatta bir Bluetooth OBD konektörü ile eşleştirildiğinde bir teşhis aracı olarak bile kullanılabilir.

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.