Akıllı telefonumu arabama nasıl bağlarım?

23-11-2022 21:27
Akıllı telefonumu arabama nasıl bağlarım?

Akıllı telefonumu arabama nasıl bağlarım?

CARVOCAL BLOG

Yayın Tarihi : 23.11.2022
 

Akıllı telefonumu arabama nasıl bağlarım

Akıllı telefonunuzu arabanıza nasıl bağlayacağınızı merak mı ediyorsunuz? Bugünlerde en çok merkezimize sorulan sorulardan biri. Akıllı telefonunuzu arabanıza nasıl bağlayacağından bahsetmeden önce multimedya sistemlerinin genel özelliklerini çizelim:

ARACINIZDAKİ MULTİMEDYA SİSTEMİ

Modern arabalarımızın çoğu eksiksiz bir multimedya sistemi ile donatılmıştır, eski araba radyosuna veya CD çalara elveda deyin. Artık dokunmatik ekranlı bir merkezi konsol, mp3 çalar, akıllı telefon... En yeni multimedya sistemlerimize buraya tıklayarak göz atabilirsiniz.

Aracımıza takılan multimedya sistemi, radyo, multimedya dosya oynatıcı, direksiyon simidi telefonu ve GPS işlevlerini tek bir cihazda birleştirir. Araç içi multimedya dünyasına hoş geldiniz. 

Cep telefonunuzu aracınızın kontrol paneline bağlayın ve en son teknolojik gelişmelerden yararlanın. Böylece gözlerinizi yoldan ve direksiyonu elinizden ayırmadan müzik, sohbet veya telefon görüşmeleri, GPS ve haberler için en sevdiğiniz uygulamaları bulacaksınız.

Tıpkı akıllı telefonunuz gibi, aracınızın multimedya sistemi, ya yeni özellikleri entegre etmek ya da güvenlik sorunlarını çözmek ya da daha basit bir şekilde sistemin genel işleyişini iyileştirmek için güncellemeler gerektirir.

Haritalama ve GPS ile ilgili her şey için multimedya sistemini de güncellemeniz gerekecektir. Bölgenin ve yolların gelişimi, sıklıkla yolların fizyonomisinde değişiklikler getiriyor: yeni dönel kavşak, yeni hız sınırı, yeni çıkmaz sokak.

Ayrıca yolculuklarınızda yeni POI'ler ( GPS'iniz için ilgi çekici noktalar ) görünebilir veya kaybolabilir: dinlenme alanı, servis istasyonu, süpermarket... Böylece GPS multimedya sistemini güncellemek, tüm bilgilere günlük olarak sahip olmanızı sağlar ve size biraz tasarruf sağlar.

Akıllı telefonumu arabama nasıl bağlarım?

Hiper bağlantı çağında, bir akıllı telefonu arabanıza bağlamak bariz görünüyor… ama nasıl bağlanır? Akıllı telefonların çoğunda bulunan kablosuz bir bağlantı olan Bluetooth, ilk yanıtı sağlar. Kablo yok, kurulum yok: Bağlantıyı başlatmanız ve akıllı telefonu bir cihazla eşleştirmeniz yeterli. 

Ahizesiz kullanım kitinden Bluetooth araç radyosuna kadar birçok araç aksesuarı böyle bir seçenekle donatılmıştır. 

Hangi işlevi sunuyorlar?

 İlk olarak, sesli komut kullanarak akıllı telefonunuza bir mesajı yanıtlayın, arayın ve hatta dikte edin. İkincisi için akıllı telefonunuzun multimedya içeriğine doğrudan erişim. Ancak bu sistemler yalnızca belirli bir işlevin kontrolünü sağlar: telefon veya müzik. Tüm içeriğinize doğrudan arabanızın kumandalarından erişmek istiyorsanız doğru multimedya sistemine ihtiyacınız var!

 

BİR ÖNCEKİ BLOG YAZIMIZ

HAKKIMIZDA

Vizyonumuz, yenilikçilik ve paylaşım ruhunu ortaya koyarak, yaptığımız işlerde ticari anlayıştan daha çok hizmet anlayışını ön planda tutmaktır.

ÜRÜNLERİMİZ İLE ALAKALI BİLGİ ALMAK İSTER MİSİNİZ?

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.