Akıllı Bagaj Sistemi

24-08-2019 14:35
Akıllı Bagaj Sistemi
Akıllı bagaj sistemi uzaktan kumanda , direksiyon altı ve bagaj kapağındaki tuşlar ile kontrol edilebilen bir sistemdir. Ayrıca sıkışmayı önleme ve kaydedilen yüksekliği hatırlama gibi özellikleri ile hayatınızı kolaylaştırır.

Akıllı bagaj sistemi uzaktan kumanda , direksiyon altı ve bagaj kapağındaki tuşlar ile kontrol edilebilen bir sistemdir. Ayrıca sıkışmayı önleme ve kaydedilen yüksekliği hatırlama gibi özellikleri ile hayatınızı kolaylaştırır. Kullanıcı dostu , rahat ve kolay kullanımı ile aracınıza yeni bir soluk getirir.


Elektrikli Otomatik bagaj Nasıl kullanılır

Bazı modellerde anahtardaki bir tuştan, bazı modellerde araç içindeki bir düğmeden, bazı modellerde tampon altına yerleştirilen sensöre ayağınızı uzattığınızda, aracıanızın bagajı elektrik yardımıyla otomatik olarak açılmakta ve işiniz bittikten sonra bagaj kapağındaki bir düğme sayesinde yada anahtardaki düğmesinden yine elektrikli ve otomatik olarak kapatılabilmektedir.


Akıllı bagaj kapağı nedir ?

Akıllı bağaj kapakları nedir ? Araç bagaj kapakları genellikle bagaj içerisinde eşyaların ya da farklı malzemelerin taşınması sırasında kullanılmaktadır. Son derece estetik ve kullanışlı tasarlanan arka bagaj kapağı yapısı itibariyle menteşe bağlı olarak yukarı doğru açılır ve yavaş bir şekilde elle zorlanmasıyla kapatılmaktadır. Bagaj kapakları gaz baskılı yaylar tarafından desteklendiği için kapağı kaldırdığınız zaman yukarıda kalacaktır ayrıca sizin farklı bir aparat ile ya da elle tutmanıza gerek yoktur.

Kilit sistemi son derece güvenlikli ve kullanışlıdır hemen kapakların alt kısımlarında çok pratik bir şekilde kilitlenmesi yönünde tasarlanmıştır. Son model araçlarda kilit sistemi merkezi kilit sistemi üzerinden çalışmaktadır bunun en büyük faydası ise araç kapıları her seferinde açılıp kapanmaz sadece bagaj kapağı açılır. Eski araçlarda kilitleri elle açıp kapamak gerekirken yeni araçlarda geliştirilen modern sistemler sayesinde bu iş uzatan kumanda yardımıyla otomatik olarak yapılmaktadır. Bagaj kapaklarından görüş açısının zenginleştirilmesi adına arka kapakların hepsi cam olarak yapılmıştır. Bazı araçlarda ise yağmurlu ve tozlu havalarda sorun yaşanmaması adına silecek de bulunmaktadır. Silecek sayesinde kirlenen arka cam kısa sürede otomatik olarak temizlenir ve daha net bir görüş açısı sağlanır. Ayrıca yeni model araçların çoğunda arka camlarda üçüncü bir fren ışığı da bulunmaktadır bu da daha güvenli bir sürüş sağlar. Sisli havalarda ya da yağmurlu havalarda normal fren ışıklarını görmek çok zordur arka camda yer alan üçüncü fren ışığı bu gibi durumlarda daha net bir görüş sağlar ve olası kazalara karşı korur. Bagaj kapakları her araçta farklı olarak tasarlanmıştır genel olarak kullanış göz önünde bulundurulsa da estetik bir görünüm sağlanmasına yönelik de çok farklı tasarımlar hayata geçiriliyor.


Otomatik bagaj açma kapama sistemi fiyat bilgisine buradan ulaşabilirsiniz.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.